Eduard Rovira: «No hi ha manifestació de democràcia més gran que votar»

Diverses entitats municipals i partits polítics s'han sumat a l'ofrena floral de la Diada, a excepció de Ciutadans, el PP i la CUP
La Torre de la Vila de Torredembarra ha acollit l'ofrena floral | Toni Cabanillas

 

L'Ajuntament de Torredembarra ha clamat aquest 11 de Setembre al matí en favor del dret a decidir, en forma del proper referèndum de l'1 d'octubre. La Torre de la Vila ha acollit l'ofrena floral i el parlament institucional de l'alcalde de la localitat, Eduard Rovira (ERC), en un acte on gran part del pes ha recaigut en les entitats. Diverses agrupacions del municipi han format part de l'ofrena als peus de la senyera, i també han participat tots els grups polítics torrencs, a excepció de Ciutadans, el PP i la CUP.


Rovira ha centrat el discurs en la defensa del dret a l'autodeterminació dels catalans i catalanes. «No hi ha manifestació més gran de democràcia que posar les urnes i votar», ha assegurat el batlle torrenc. «Reclamem el dret a expressar-nos lliurement, i els entrebancs no ens faran dessistir», ha afegit. Eduard Rovira també ha posat en valor «la voluntat pacífica i cívica de fer un pas endavant i construir un camí lliure» per part de la ciutadania, sobre qui ha recordat que «estem al seu servei, i s'ha demostrat compromesa en buscar un futur millor». Desenes de ciutadans han respost amb llargs aplaudiments les paraules de l'alcalde de Torredembarra, i fonts de l'Ajuntament ja han confirmat a BaixGaiàDiari.cat que el batlle ha posat a disposició de la Generalitat els espais municipals que consideri oportuns per dur a terme la votació.

 

Diverses entitats i grups polítics s'han sumat amb flors sota la senyera | Toni Cabanillas

 
Comentaris
Torrenc
Molt curiosa la imatge de la lectura de la proclama sense els regidors del PSC. Gairabé tant com la de la presentació de la Fira d'Indians sense la presència dels d'ERC... Pasa alguna cosa?
Torrenc
No era indepe el Sole?

envia el comentari