Cau un premi de l'ONCE de 25.000 euros a Torredembarra

Un cupó electrònic d'El 'Cuponazo' del divendres 6 de juliol va ser premiat al municipi de Torredembarra
Imatge d'arxiu del 'Cuponazo'
Imatge d'arxiu del 'Cuponazo' | Cedida

 

El sorteig d'El 'Cuponazo' de l'ONCE va deixar 25.000 euros a Torredembarra el divendres 6 de juliol. L'afortunat va comprar el cupó electrònic per Terminal Punt de Venda (TPV) i amb aquest procès pot escollir el número que més li agradi o per el que senti més predilecció. 

36 milions d'euros a Catalunya

El quiosc que va vendre la participació està al carrer Mosen Joanquin Boronat número 1 i el seu propietari és Manuel Vila Pujol, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització. Amb aquest premi ja són 36 milions d'euros el que porta repartit l'ONCE enguany a Catalunya.
 
El municipi de Torredembarra compta a dia d'avui amb 183 agents venedors dels productes de joc de l'ONCE, que presta serveis personalitzats a 794 afiliats i afiliades. Pertany a la direcció de l'Organització a Tarragona. 
 
L'ONCE té més de 71.000 afiliats dels quals més de 10.000 estan afiliats a Catalunya. Aquesta xifra tan alta comporta que gairebé 3.000 persones tinguin feina al territori gràcies a la venda de cupons. 

100.000 euros al maig a Cambrils

El passat mes de maig el 'Cuponazo' va repartir 100.000 euros a Cambrils.El quiosc de la plaça Aragó número 3, propietat de Josep Rovira Molero, va ser l'establiment que va portar la sort. 
 
El 'Cuponazo' de l'ONCE ofereix cada divendres per tres euros la oportunitat de guanyar un premi de 9 milions d'euros a les cinc xifres més sèrie i sis segons premis de 100.000 euros.  L'altra possibilitat és comprar el 'Cuponazo XXL' per cinc euros, i el premi que es pot guanyar se'n va als 15 milions d'euros en el cas del primer i 200.000 als segons. També es poden guanyar 134 premis de 25.000 euros a les cinc primeres xifres del primer premi, que se'n van fins els 40.000 euros al cupó si s'escull el 'Cuponazo XXL'. 


Comentaris

envia el comentari