Ciutadans i el PP volen batejar un carrer de la Torre com a 'carrer de la Unió', sense saber que ja existeix

És un dels punts que s'han de debatre al plenari del proper dijous
Una imatge del carrer, amb la placa que indica que es tracta del carrer de la Unió.
Una imatge del carrer, amb la placa que indica que es tracta del carrer de la Unió. | BaixGaiàDiari.cat

 

Els grups municipals de Ciutadans i el Partit Popular a l'Ajuntament de Torredembarra han presentat una moció conjunta per al plenari mensual, que s'ha de celebrar aquest dijous al consistori torrenc. És el punt número 11 de l'ordre del dia. La moció de les dues formacions demana «donar nom a un carrer o una plaça de la ciutat amb el nom de carrer de la Unió o plaça de la Unió», en contraposició a una altra moció presentada per dijous, del PDECat i Unió, per batejar un carrer amb el nom d'«1 d'octubre». La qüestió, però, és que el carrer que demanen Ciutadans i el PP ja existeix.


Una imatge del carrer de la Unió de Torredembarra.
Una imatge del carrer de la Unió de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

 

El carrer de la Unió, en ple centre de la vila

Torredembarra ja compta, des de fa dècades, amb el carrer de la Unió. És el que uneix el carrer Alt de Sant Pere i el carrer Baix de Sant Pere, en ple centre de la localitat, molt a prop del carrer d'Antoni Roig, la plaça de l'Escorxador o la Sala Polivalent Cal Maiam, per posar alguns exemples. Ciutadans i PP, doncs, demanen que Torredembarra tingui un carrer que, de fet, ja té des de fa anys. Tot i que a les plaques s'hi pot llegir 'carrer Unió', és el mateix: el nom oficial és 'carrer de la Unió', exactament el que proposen Ciutadans i PP a la moció.

 

Ciutadans és actualment el principal partit de l'oposició de Torredembarra, amb tres regidors, i durant aquest mandat ha estat habitual que, en alguns temes relacionats amb el debat indepedentista, hagin presentat mocions conjuntament amb el PP, que compta amb una edil al consistori. Ara, caldrà veure quin és el futur d'aquesta moció que, després que aquest dilluns s'hagi convocat la sessió plenària del mes de febrer, ha donat la sorpresa a l'ordre del dia.
Comentaris
torrenc
Així anem... ni idea del poble. Van al seu aire aquests. A veure si ara demanaràn posar el de "Unión"... que es diferencía amb una "n"... capaços són
unió
Ya no saben como hacer el ridículo.
Johan
Vaya panda...de inútiles estos Ciudadanos
torrenc
Toni Cruz, cree que "Torredembarra se merece tener un espacio 'de la Unió' por la pluralidad política" que tiene el municipio. "Creemos que es una falta de consideración nombrar una calle '1 de octubre' porque no es lo que quieren todos los ciudadanos", dice Cruz. Molt bé Toni Cruz, llavors t'has parat a pensar que potser lo que es també "una falta de consideración nombrar una calle 'UNION' porque no es lo que quieren todos los ciudadanos " ??
Tabarnes
Yo creo que Torredembarra merece otros politicis y no losbque se empeñan en bautizar una calle con la fecha del DIA DEL CAUDILLO que todavía queda alguna por esos mundos de Dios. Que manía con querer homenajear a un dictador. Si estos señores estuvieran por lo que tienen que estar deberían primero arreglar él ayuntamiento que algún día les petará y a pagar todos. Si respondieran con su patrimonio otro gallo cantaría.

envia el comentari