Cal Bofill acollirà una exposició sobre els quinze anys de 'Catalunya Estalvia Aigua'

L'exposició s'inaugurarà el proper 25 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua
L'espai acull exposicions temporals sovint | Turisme Torredembarra

 

Cal Bofill acollirà a partir del proper 25 de març i fins a finals de mes una exposició de fotografies i materials relatius al desenvolupament dels 15 anys de la campanya Catalunya Estalvia Aigua. En concret, la inauguració es durà a terme coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua i l'exposició es podrà veure a Torredembarra, cada dia de 10.00 a 14.00 hores, en haver estat el municipi un dels qui va iniciar la campanya ecologista.


Quant al desenvolupament de la campanya, a la Torre es van repartir i instal·lar prop de 300 mecanismes d’estalvi a les aixetes, dutxes i cisternes de WC que van permetre, amb les dades de la resta de municipis, calcular que si tots els habitatges de Catalunya l’any 2003 tinguessin instal·lats aquests sistemes, es podria estalviar un 12% del consum domèstic d’aigua.

 

A més, es van dur a terme tallers a les escoles, auditories de consum d’aigua als edificis municipals i la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el Gremi de Comerciants de Ferreteries de Catalunya per incentivar la presència d’aquests mecanismes a les ferreteries. El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible va editar un llibre amb un recull de tota l'experiència de les jornades temàtiques, diverses exposicions i resultats de la campanya. 
Comentaris

envia el comentari