El Baix Gaià tampoc dubta a aturar-se

Des de BaixGaiàDiari.cat també ens sumem a l’aturada general d’aquest dimarts
La concentració a Torredembarra aquest dilluns ha estat multitudinària
La concentració a Torredembarra aquest dilluns ha estat multitudinària | Cedida

 

La vaga general d’aquest dimarts 3 d’octubre és la resposta de la indignació ciutadana davant la duríssima repressió policial que aquest diumenge s’ha viscut arreu de Catalunya. El Baix Gaià respon a la crida i també s’atura per sortir al carrer. La mobilització afectarà tots els sectors, des dels transports fins a l’educació passant per la sanitat entre molts d’altres, i serà un dia de serveis mínims. A Torredembarra, el municipi qui encapçala amb un major seguiment la jornada, l’Ajuntament farà vaga durant tota la jornada, i a les dotze del migdia s’ha convocat una concentració sorollosa a la plaça de la Vila en senyal de protesta.


El consistori torrenc ha decretat serveis mínims, que garantiran el funcionament del registre general d’entrada, les tasques del secretari i la interventora municipals, personal de guàrdia de la Brigada de Via Pública i Manteniment i les escoles bressol. A hores d’ara, ja es coneix que romandran tancats durant tot el dia tots els equipaments esportius municipals, la Biblioteca Mestra Maria Antònia, la Biblioplatja, el Punt d’Informació Juvenil, Cal Bofill, els serveis d’administració de la Regidoria d’Ensenyament, els Serveis Socials Municipals, l’Oficina de Turisme i la Regidoria de Cultura. La programació de l'emissora municipal de ràdio Ona la Torre també es veurà afectada. La seu de l’Ajuntament de Torredembarra a la plaça del Castell restarà tancada a la tarda.

 

La resposta és idéntica a la majoria de punts del Baix Gaià, i l’Ajuntament d’Altafulla ha comunicat que se suma amb una aturada parcial de dues hores, a partir de les dotze del migdia. Tal i com vam explicat ahir a través del comunicat conjunt de la redacció i tots els companys de DelCamp.cat, des de BaixGaiàDiari.cat també ens sumem a l’aturada general d’aquest dimarts. Entenem que el dret a la informació és bàsic i necessari, però no podem abandonar la lluita per les llibertats de la ciutadania i cal trobar un equilibri entre la inajornable informació i l’innegociable dret a vaga. D’aquesta manera, entenem avui els serveis mínims informatius són una aposta pels serveis màxims de dignitat de tot un poble.

Per dignitat i democràcia, aturada general.
Comentaris

envia el comentari