L’Ajuntament de Roda de Berà, «molt tranquil» davant la denúncia del propietari de ‘Les Carpes’

«Entenem que la demanda és una mesura per treure’s pressió de sobre per part dels seus creditors», valora l’alcalde
L'Ajuntament de Roda de Berà ha respost a la polèmica de 'Les Carpes' | BaixGaiàDiari.cat

 

L’Ajuntament de Roda de Berà no s’ha quedat de braços creuats davant la denúncia del propietari de la cèlebre discoteca ‘Les Carpes’ en concepte de danys i perjudicis. L’empresari acusa el govern municipal de tancar-li el local «de manera arbitrària», xifra les pèrdues en un milió d’euros i demandarà el consistori per reclamar-li aquest import. «Entenem que aquesta demanda és una mesura per treure’s pressió de sobre per part dels seus creditors i posar el focus en un culpable», ha valorat l’alcalde de Roda, Pere Virgili, en declaracions a BaixGaiàDiari.cat. «Estem molt tranquils, és una reacció previsible i entenem que tenim la raó», ha afegit el batlle.


Virgili ha assenyalat que «precintar el local no és una mesura desproporcionada», i ha recordat que la decisió respon a una recomanació de la Policia Local. «Cal recordar que la discoteca no disposa de llicència i ja va obrir dos dissabtes. És per això que, davant els anuncis d’una tercera obertura il·legal, es va precintar l’espai per evitar un problema més greu com ara desallotjar persones de l’interior», ha ampliat. ‘Les Carpes’ encara no disposa de llicència, ja que el resultat de l’informe acústic, un requisit necessari per obtenir-la, ha estat negatiu. «És una confirmació de les nostres sospites i certeses», ha valorat Pere Virgili.

 

«L’empresa responsable de ‘Les Carpes’ ha fet una inversió molt gran sense tenir cap permís d’obertura», ha subratllat Virgili, i ha apuntat que la finalitat de la demanda és «atribuir la responsabilitat del tancament a l’Ajuntament i no assumir-ne la pròpia». «L’actuació de l’Ajuntament es basa en un decret», ha recordat. El consistori ha anunciat en diverses ocasions que no posarà cap impediment a l’obertura del local sempre i quan compleixi amb la normativa, però ha recordat que encara no ha superat tots els requisits.
Comentaris
Pep
Ja cansa això, si no tens llicència no obris, així de clar

envia el comentari