La pancarta dels presos i els CDR trenquen el tràmit del ple d'abril a Torredembarra

La tensió política s'ha incrementat en la darrera setmana a la Torre
La pancarta ha generat expectació des del moment de la penjada
La pancarta ha generat expectació des del moment de la penjada | Toni Cabanillas

 

L'actualitat política a Torredembarra tornarà a posar-se el termòmetre aquest dijous, 19 d'abril, a les 18.00 hores, al Saló de Plens de l'Ajuntament. Segons els punts marcats a l'ordre del dia, el ple ordinari del mes d'abril es preveu com un tràmit. Però, atès a altres aspectes com ara la penjada definitiva de la pancarta en suport als presos o els darrers esdeveniments contra els CDR, és factible que la sessió esdevingui tensa.

 

Ciutadans Torredembarra va demanar dies enrere a la Subdelegació del govern espanyol que retiri la pancarta, i el PP local ja ha anunciat una moció «de rebuig als actes violents ocorreguts en els darrers dies a Catalunya». Es preveu que la part final del plenari torni a comportar un augment de la temperatura a la sala.


El primer ple de Vale Pino com a Primer Tinent

El d'aquest dijous serà el primer plenari del socialista Vale Pino com a primer tinent d'alcalde, en substitució de Jordi Solé, qui va renunciar al càrrec setmanes enrere. També obrirà el procés per designar un nou Jutge de Pau a la Torre, i proposarà canviar les taxes municipals dins l'àrea de Cultura. No se sotmetrà a votació cap projecte ni inversió de primera categoria.

 

Està previst que també s'aprovi, amb caràcter provisional, el Pla Especial de Millora Urbana de la zona 'Farigola-Codolar', i nomenar una nova Delegada de Protecció de Dades del consistori. Punts de tràmit que no elevaran el to fins a les mocions, on la més polèmica serà la del Partit Popular, apuntada anteriorment, en referència als CDR.


El PDECat i Unió demanen Wifi gratuït

Una moció del PDECat i Unió demanarà instal·lar diversos punts de Wifi gratuït en espais públics del municipi, d'acord amb un programa de tall europeu. A més, Ciutadans també ha anunciat que presentarà dues mocions: una sobre ocupacions il·legals al municipi i una altra sobre la celebració d'activitats en el marc de l'any europeu del Patrimoni Cultural 2018. L'ordre del dia apunta el guió, però el ple de Torredembarra del mes d'abril apunta a un altre de ben diferent al previst.Comentaris
Margarida
Cs i Pp en el seu desastrós estil: en contra la llibertat. Nuria Gómez, aquí a Cat l'única violència que hem tingut ha estat dels vostros votants de l'extrema dreta i de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil.!! Quina vergonya de regidora. A favor de la propsta pedecàter del Wifi
Clarà
¡¡¡Que barbaridad de comentario!!!

envia el comentari