L'Ajuntament de Torredembarra penja la pancarta 'Llibertat Presos Polítics'

El consistori va aprovar l'acció reivindicativa al ple del passat 15 de març

 

 

L'Ajuntament de Torredembarra ha penjat aquest divendres, 13 d'abril, la pancarta reivindicativa amb el missatge 'Llibertat Presos Polítics', en suport als empresonats arran del procés català. Minuts després de les 13.00 hores, operaris de la Brigada Municipal han col·locat el text a la façana del consistori, i han donat compliment a la votació aprovada en el ple municipal del passat 15 de març.

 

La Casa de la Vila ja llueix la pancarta, després que la suma d'ERC, l'ABG, el PDECat i Unió la CUP i Avui Democràcia hi votés a favor. A més, el regidor socialista Jordi Solé va decidir abstenir-se, en una decisió que va forçar la seva renúncia a la tinença d'alcaldia, tal com va anunciar pocs dies després. La moció de la pancarta va ser la més polèmica, però l'Ajuntament de la Torre no ha dubtat a l'hora de donar llum verda a allò que van votar la majoria de regidors.

 

La pancarta ja està col·locada a la façana de l'Ajuntament de Torredembarra
La pancarta ja està col·locada a la façana de l'Ajuntament de Torredembarra | Toni Cabanillas

El CDR, al peu del canó

Una vintena de membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) local no s'han volgut perdre el moment de la penjada, i han respost amb aplaudiments a mesura que s'ha instal·lat de manera definitiva. El col·lectiu ha volgut fotografiar-se sota la pancarta pocs minuts després de la col·locació, i alguns regidors —tant de l'equip de govern com de l'oposició— s'han deixat veure a la plaça de la Vila en el moment que s'ha desplegat.

 

L'acció ha arribat pocs minuts després que el CDR hagi anunciat oficialment la suspensió de l'acte on tenia previst plantar desenes de creus grogues a la platja de la Torre per por «a les amenaces del Partit Popular», després que la regidora Núria Gómez demanés «prendre mesures per preservar la pluralitat dels espais públics» de Torredembarra. Polèmiques a banda, l'Ajuntament torrenc ja llueix la pancarta que la majoria de regidors van demanar penjar a la façana.

 

Membres del CDR de Torredembarra s'han volgut fotografiar sota la pancarta
Membres del CDR de Torredembarra s'han volgut fotografiar sota la pancarta | Toni CabanillasComentaris
Ja,ja,ja...quince y el de la coleta :-)
Torrenca
Molt be!!????
Torrec
Totalment el meu recolçament
Tabarnes
En la foto también esta presente UGT, que sepa.
Pues a denunciar.
Lluís d'Icart
Molt bé! El ple és sobirà i no cessarem de demanar la llibertat de persones innocents. I a qui no li agradi, que s'hi posi fulles.
Laura
Ja era hora! Però, més val tard que mai!
Tabarnes
Lluis ho pots pintar com vulguis pero innocents no ho son. Poseu-vos llaços, creus i cubanes, feu us de la vostra llibertat d'expresio pero les mentidas son mentidas pintares de qualsevol color. Un altre cosa es que creguis les teves propies mentides.
Soluciones
Y si Pino asfaltara la fachada?
farta!!
I el poble vol aquesta pancarta? perque per lo que escolto no massa....volen que el poble decideixi? que preguntin..... ES UNA VERGONYA QUE LA MAJORIA ESTIGUEM EN CONTRA D'AIXÓ I QUE ESTIGUI PENJADA EN LA FAÇANA DEL NOSTRE AJUNTAMENT!!!!

envia el comentari