La CUP de Torredembarra fa públic el sou del seu regidor

Els cupaires relaten que, de les quantitats que rep el regidor Toni Sacristan, una part va a la CUP nacional i una altra a l'Assemblea local
Els cupaires han volgut sortir al pas davant del ball de xifres. Imatge d'arxiu.   | Aleix Figueras

 

Després que aquesta última setmana, el ball de xifres i sous dels regidors de l'Ajuntament de Torredembarra hagi estat un dels temes més comentats, després d'anunciar-se que el consistori es gastaria més de 13.000 euros en els dos plenaris d'aquest dijous, la CUP ha volgut fer públic el sou del seu regidor, Toni Sacristan. Així, els cupaires han publicat un document en què adjunten tots els justificants de transferència de l'Ajuntament cap a Sacristan i, d'altra banda, els rebuts dels pagaments que Sacristan fan a la CUP nacional, a l'Assemblea local i que, durant el 2015, va fer al Casal Popular Cua Roja. 


D'aquesta manera, seguint els documents bancaris de Sacristan, el regidor hauria rebut un total de 8.820 euros, dels quals, s'hauria de restar un 10% per a la CUP, un 10% per a l'Assemblea local i un 15%, durant el 2015, per al Casal Cua Roja, a més dels cinc euros mensuals de la quota de militant. Així, el regidor hauria rebut una quantitat total de 7.145 euros durant l'exercici 2016, el que serien 595,40 euros mensuals.

 

En un altre sentit, relaten que el tant per cent que va cap a l'Assemblea local de la CUP és invertit en 'retorn social', per finançar projectes socials a Torredembarra. A més, expliquen que els dipòsits del regidor cupaire estan en una entitat ètica, que inverteix en projectes mediambientals, entre altres.
Comentaris
torrenc
Molt bé, els comptes clars. Altres només volen plens extraordinaris per guanyar més.
torrenc11
Bé per dir els números, pero aixo del retorn al final tot reverteix, I estaria be que diguessin els altres tambe.
Noi de la Torre
Quines collonades, això ja és públic, està a la pàgina de transparència de l'ajuntament. El què cobra ell i el què cobren la resta de regidors. És el què té la política de postureig de tota aquesta tropa, ells volen ser els més purs i fer veure que la resta siguin tots uns mangantes.
Anònima
Ben fet! és el que haurien de fer tots els que estan a l'ajuntament! comptes clars ! i sobretot... estan allí per al poble, no per fer-se d'or! un sou digne per viure i prou! res d'extraordinàries i històries.
Alberto
Pués diria que me atrevo a afirmar que es el único concejal que ha publicado su sueldo en las últimas décadas en Torredembarra (al menos de forma tan clara y transparente).
Noi
Quina rao te el noi de la torre aixo es public i clar el que es cobra fe sempre. I despres cada regidor tindra el seu descompte de renda i punt. Postureig
J
Desconec la situació personal d´aquest noi, peró dubto molt que amb aquest sou pugui mantenir una casa (ja no diguem una familia), aixó vol dir que viu dels pares i que pot fer tot aixó per que realment no li calen els diners per viure, també tinc que dir que desde l´ignorancia desconec si està a jornada completa o fà mitja jornada i ho compagina amb un altre feina, peró amb menys de 600 € ho tens molt fotut.
Un altre torrenc
Dons aquets diners els cobra per les lleis espanyoles i si fos consequent hauría de renunciar a cobrar-los fins que l'Estat català del 3? sigui qui s'els pagui.
H.marti
I els de Reus?
torrenc
No crec que els regidors han de viure de la política, no crec que sigui regidor per viure amb aquesta quantitat. Potser els altres tenen la intenció de viure de la política. En quant al "postureig" és el que fan els altres que durant la campanya diuen una cosa i després fan un altra quan han entrat a l'ajuntament, especialment els que es diuen d'esquerres.
sueldo
Pero si todos los sueldos de los regidores son publicos. Pero que cojones es esto de que todos tienen que tomar ejemplo? Catetos
Re: sueldo
Serán públicos... pero consultarlos es algo tan complicado que SEGURO que nadie sabe ni donde están. Te lo digo porqué a mi me ha pasado. Además, no es lo mismo ver una cifra en una web que, que se haga el ejercicio de humildad y transparencia y se publiquen los recibos y se cuenten las cosas que se hacen también. De hecho, muchos dicen que hacen actos benéficos y donativos , y luego nadie sabe si es verdad o no.
sou
Hi ha molta gent que fa donacions i ajuda a molta gent i no ho va pregonant i també son carrercs publics.
Albert
Llegir coses com postureig, cateto i demes, només em deixa ven clar que aquests comentaris deuen venir d'un cantó del saló de plens. Els naranjitos, la yaya xupona, l'estirada del PP....quin cuadre de poble

envia el comentari