Jordi Llopart, a favor de la DUI: «S'ha de dialogar en igualtat de condicions»

L'alcalde de Creixell ha tret totes les banderes de l'Ajuntament 'per rentar-les', i no es planteja prescindir de l'espanyola
Jordi Llopart, alcalde de Creixell, ha mostrat el seu suport a la declaració d'independència
Jordi Llopart, alcalde de Creixell, ha mostrat el seu suport a la declaració d'independència | BaixGaiàDiari.cat.

 

L'alcalde de Creixell, Jordi Llopart (PDECat), s'ha mostrat a favor de la possible Declaració Unilateral d'Independència (DUI) d'aquest dimarts a la tarda a càrrec del Parlament de Catalunya. En declaracions a BaixGaiàDiari.cat, Llopart ha refermat la seva aposta per la DUI, i ha matisat que «és compatible amb el diàleg». Segons el batlle, «és evident que s'ha de mantenir el diàleg, evitar qualsevol tipus de violència i seure en una taula en igualtat de condicions, però davant la intransigència del govern espanyol això només és possible a través de la DUI».


Jordi Llopart també ha conclòs a aquest mitjà que no es planteja presdincir de la bandera espanyola per una qüestió «de responsabilitat». Aquesta setmana, l'Ajuntament de Creixell ha despenjat les tres banderes habituals —espanyola, senyera i municipal— per, juntament amb el faldó de Festa Major, enviar-les a la tintoreria. «És un procediment puntual que repetim un cop a l'any, i no amaga cap intenció d'eliminar banderes». L'alcalde ha confirmat que, tan bon punt estiguin disponibles un altre cop, tornaran a onejar les tres amb normalitat.
Comentaris

envia el comentari