Irregularitats a l'encartellada de Ciutadans a Torredembarra tornen a encendre les xarxes

Han aparegut cartells de la formació enganxats a llocs prohibits, però el partit es desmarca dels fets
L'enganxada massiva de cartells a indrets no permesos ha encès novament les xarxes a la Torre
L'enganxada massiva de cartells a indrets no permesos ha encès novament les xarxes a la Torre | Twitter

 

Segona polèmica al voltant de Ciutadans a Torredembarra en dos dies de campanya. Hores després d'encendre les xarxes instal·lant una parada de la formació a pocs metres de l'escola Antoni Roig, el focus torna a apuntar el partit taronja. L'encartellada de Ciutadans a la Torre s'ha estès a llocs on no està permesa la propaganda electoral, i les xarxes han tornat a bullir aquest dimecres, 6 de desembre.

 

La formació s'ha desmarcat rotundament dels fets. En declaracions a BaixGaiàDiari.cat, l'edil taronja a l'Ajuntament torrenc Javier Ramírez ha insistit que «els cartells que s'han penjat a llocs que no tocava no són nostres» i que «des de Ciutadans de Torredembarra, no en tenim res a veure». No obstant, Ramírez ha aclarit que «no sabem d'on surten, de manera que no volem culpar ningú». El partit ha parlat de «boicot» a través de les xarxes socials.

 

 


Els retiraran de manera immediata

Segons Ramírez, «tot això és molt estrany». El regidor torrenc ha assenyalat que «són cartells plagiats», i ha indicat que la mida i el disseny —la majoria tenen la imatge de la candidata per Barcelona, Inés Arrimadas, i no del candidat per Tarragona, Matías Alonso— no es corresponen als cartells originals.

 

«En cap cas volem una campanya barroera», ha matisat Javier Ramírez. «Al contrari, volem fair-play i jugar net», ha sentenciat. L'edil de Ciutadans Torredembarra ha avançat que «retirarem aquests cartells aquest mateix dimecres a la tarda». No obstant, els fets ja han rebut les primeres respostes a través de les xarxes, i el regidor del PSC Jordi Solé ha estat un dels primers a subratllar la irregularitat.

 

 
Comentaris
torrenc
aquest mai juguen net. Cartells plagiats? no s'ho creu ningú
Bruce
JOJOJOJOJOJO Cartells plagiats diuen....... jojojojo

envia el comentari