El PP va denunciar l'absència de la bandera espanyola tot i no tenir-la quan manaven

La bandera ja no era a l'Ajuntament de Torredembarra entre el 2011 i el 2014, mentre el PP era al Govern
L'equip de govern estava conformat per CiU, PP i el GIT | Cedida

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, denunciava aquest dimecres, davant dels mitjans de comunicació que, després de la seva entrada, van començar a arribar denúncies pel fet que no hi hagués la bandera espanyola penjada a l'Ajuntament de Torredembarra. I és que, feia temps que els pals de l'entrada del consistori torrenc estaven despullats i no tenien hissada cap bandera. Un fet que també es va donar entre els anys 2011 i 2014, mentre el Partit Popular era al govern, amb José Oviedo i Núria Gómez com a regidors de govern.


Segons ha pogut saber BaixGaiàDiari.cat, el Partit Popular va denunciar l'absència de la bandera espanyola a la subdelegació del Govern. Va ser aleshores quan, el delegat del Govern, va acabar-se fent seva la denuncia i va comunicar al consistori que havia d'hissar-la. En aquell primer moment, l'Ajuntament torrenc va penjar les banderes, va fer una foto i, posteriorment, va despenjar-les, produint que el PP tornés a denunciar-ho i fent arribar la sentència que Rovira ha acabat complint.

 

De fet, durant aquell mandat, BaixGaiàDiari.cat va preguntar al grup municipal del PP de Torredembarra el motiu pel qual no havien reclamat la hissada de la bandera espanyola, però els populars van preferir no respondre.
Comentaris

envia el comentari