Ciutadans Torredembarra ataca el regidor Vale Pino (PSC) i amenaça amb «denunciar-lo»

L'edil socialista lamenta que els taronges «no respecten la democràcia» i apunta que «han pixat fora de test, com sempre»
La pancarta ha generat expectació des del moment de la penjada
La pancarta ha generat expectació des del moment de la penjada | Toni Cabanillas

 

Ciutadans Torredembarra ha tornat a fer servir les xarxes socials per reaccionar a l'actualitat municipal. L'Ajuntament ha penjat aquest divendres, 13 d'abril, a migdia la pancarta amb el missatge 'Llibertat Presos Polítics, i el grup taronja ha focalitzat les seves crítiques en la figura del regidor de Via Pública i Serveis, Vale Pino (PSC). «Ciutadans denunciarà que Vale Pino fiqui al servei de l'independentisme a la brigada municipal», han etzibat.

 

Es dona el cas que Pino no es troba en aquests dies al municipi, i per tant no ha donat l'ordre. BaixGaiàDiari.cat ha contactat amb l'edil socialista, qui ha valorat que el grup taronja «ha pixat fora de test, com sempre», en assenyalar-lo de manera pública sense informar-se prèviament. «L'ordre la va donar el ple de Torredembarra per majoria, i a la brigada li ha traslladat l'alcalde», ha recordat Vale Pino.


«No respecten la democràcia»

Pino, que es dona el cas que al plenari de la polèmica va votar en contra que es pengés la pancarta, ha respost amb duresa les amenaces de Ciutadans. «No respecten la democràcia, ja que qualsevol demòcrata hauria de saber que el ple es sobirà», ha sentenciat el regidor del PSC. Vale Pino assegura que, independentment del seu vot personal en contra, cal respectar la decisió de la majoria dels regidors.

 

 

Vale Pino ha assegurat no témer els possibles termes de la denúncia que avança Ciutadans Torredembarra. L'edil de Via Pública i Serveis ha insistit que les noves acusacions del grup neoliberal no tenen cap fonament, i únicament responen «a una nova ocurrència dels qui no respecten la sobirania del ple ni la democràcia».

 
Comentaris
Tabarnes
Soberano un ayuntamiento que convierte en partidista una institución de todos? que antes y después de cada legislatura debería quedar inmaculada. El Pleno tiene potestad pero no legitimidad.
Adelante taronjas.
Voyalmonte
Los postulados y las posturas políticas de reafirman a través del voto y desde la actitud y la actuación como regidor aún más cuando se es parte del gobierno del lugar no siendo valido ni valiente decir no se, no sabía, o no estaba, uno se reafirma en sus decisiones con la decisión adoptada. O se es una cosa y se hace lo valorado o se es otra cosa, la contraria a lo dicho o expuesto, en todo caso los colores y los matices para los cuadros, ? En cual de ellos están ustedes?
Margarida
El ple és sobirà i democràtic, com es nota que d'això els ciudadaners no en teniu, de cultura democràtica. Tot ho acabeu denunciant als amiguets represors. Visca la democràcia! Llibertat presos polítics!
Roger de Llúria i Torredembarra
Em quedo bocabadat quan veig que torrencs NO VOLEN LA LLIBERTAD dels polítics empresonats. Em fa caure la cara de vergonya
TORRENC
Es tant ridícul que encara els anomenin presos politics!!!!.Ni tan sols Amnistia internacional els hi considera (que ja és dir). Però en fi.....més ridícul que vàrem fer l´1 d´octubre, anant a votar com a borreguets en base a un dret (a decidir) que no reconeix ningú més al món però que el nostre "presi" es va treure de la màniga. Això sí, el delicte de rebelió, tampoc el veig clar.
PERE BADIA
Aquestes accions, fruit d´una democràcia antisistema que consisteix en "si tenim majoria, ens saltem la llei", (sense entendre que la majoria per canviar una llei - que no saltar-se-la - ha de ser una majoria molt més amplia) només beneficia a grups com Ciutadans. Aquesta pancarteta a l´ajuntament farà que molta gent que hagués votat Psc, votarà Ciutadans a les properes eleccions. Generen animadverssió contra l´independentisme. A Ciutadans els va genial.
falta!
Son a a presó perque no han cumplit la llei.....li piqui a qui li piqui.....ni presos politics ni res!!!! El sr. Pino ara vol el recolçament del poble asfaltant carrers? Ara?que es deixi de ximpleries i que hagues fet les coses quan tocaven.....com mal majoria de politics es vol salvar el seu cul i al poble que ens donin pel sac.

envia el comentari