Els CDR del Baix Gaià encartellaran els municipis aquest divendres

Serà a Creixell, Altafulla, El Catllar i Torredembarra, i els col·lectius obren la porta a «cartells propis o de qualsevol dels partits sobiranistes»
El carrer de Martí d'Ardenya d'Altafulla ja va registrar una empaperada setmanes enrere
El carrer de Martí d'Ardenya d'Altafulla ja va registrar una empaperada setmanes enrere | Toni Cabanillas

 

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) del Baix Gaià encartellaran aquest divendres, 8 de desembre, al matí els seus respectius municipis. Els col·lectius s'han citat a les onze del matí a punts de trobada cèntrics de Creixell, Altafulla, El Catllar i Torredembarra, i obren la porta a «cartells propis» o a propaganda electoral de «qualsevol dels partits sobiranistes que necessitin les nostres mans».

 

La Riera de Gaià s'ha avançat, i els membres del seu CDR local han començat l'encartellada aquest dimecres, 6 de desembre, al vespre. Les formacions polítiques no han començat alhora la instal·lació de cartells el primer dia de campanya, sinó que segueixen ritmes desiguals després de les primeres hores.


Els cartells de Ciutadans, la primera polèmica

L'encartellada per al 21-D té un primer nom al centre de la polèmica al Baix Gaià: Ciutadans. El partit taronja és protagonista d'una greu irregularitat a Torredembarra, amb presència de diversos cartells electorals a espais prohibits per aquest ús. El partit s'ha desmarcat dels fets en declaracions a BaixGaiàDiari.cat, ha assegurat «no tenir-ne res a veure» i s'hi ha referit com a «cartells plagiats» amb una mida i disseny diferents als originals.
Comentaris

envia el comentari