Torredembarra reeditarà el Campus Multiesport aquesta Setmana Santa

Tindrà lloc entre el 26 i el 29 de març, i inclou diverses propostes variades
Les instal·lacions esportives de Torredembarra tornaran a l'acció per Setmana Santa
Les instal·lacions esportives de Torredembarra tornaran a l'acció per Setmana Santa | Cedida

 

Torredembarra tornarà a disposar del Campus Multiesport aquesta Setmana Santa. La Regidoria d'Esport —que encapçala l'edil Raúl Garcia— ha confirmat que l'esdeveniment tornarà a ser una realitat entre els dies 26 i 29 de març, i que comptarà amb un ampli ventall d'activitats diverses. Les places per participar són limitades, el preu per apuntar-se és de dotze euros i el termini d'inscripcions expira el dia 20.

 

L'horari del campus serà de nou del matí a una del migdia, si bé també s'ofereix servei d'acollida des de mitja hora abans de l'inici fins a mitja després que acabi. La proposta es realitza amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès, i s'adreça als nens i nenes de la Torre nascuts entre els anys 2004 i 2013. El Campus inclourà circuits de psicomotricitat i equilibri, inflables, jocs de punteria, tallers didàctics, ritmes, piscina i jocs aquàtics, gimcanes i miniolimpíades o iniciació als esports col·lectius. Ja es pot consultar el full d'inscripció a través d'aquest enllaç.


La Torre es bolca amb l'esport

Fa mesos que Torredembarra treballa per obrir la pràctica esportiva des de l'Ajuntament. Ara es farà de la mà d'un Campus econòmic en dates festives, però la Regidoria d'Esport ja va obrir una nova pràctica el mes de desembre amb l'obertura gratuïta del camp de futbol i la pista d'atletisme en dies de pont o festius., una iniciativa que s'ha anat repetint en altres dates i que seguirà present aquest 2018.

 

La intenció del consistori és optimitzar les instal·lacions esportives del municipi en dies no lectius als centres escolars, i incentivar la pràctica de l'esport a prop del nucli de la vila. «Estem treballant per incorporar nous espais al poble», va assenyalar el regidor d'Esports a BaixGaiàDiari.cat, ja que «ara mateix, l'única opció de la qual disposen els nens i nenes són les places». Els equipaments pertanyen a la Zona Esportiva Municipal (ZEM), i és on es concentra el gruix de l'activitat esportiva a Torredembarra.
Comentaris

envia el comentari