Torredembarra celebra els 40 anys d'atletisme al municipi

La Regidoria d'Esports organitza cinc jornades atlètiques per grups d'edat entre gener i maig
L'atletisme és un dels esports més consolidats a Torredembarra
L'atletisme és un dels esports més consolidats a Torredembarra | Anna F.

 

Torredembarra celebra aquest 2018 quaranta anys de pràctica organitzada d'atletisme al municipi. La localitat del Baix Gaià tindrà aquest esport com a gran protagonista durant la primera meitat de l'any, i ha dissenyat un calendari d'activitats per visibilitzar la pràctica d'aquesta modalitat a les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal (ZEM).

 

La commemoració es basa en cinc jornades atlètiques entre gener i maig, distribuïdes per grups d'edats, i es destina a esportistes dels centres locals, i també a corredors d'altres punts de Catalunya La Regidoria d'Esports i el Club Atletisme Torredembarra són els organitzadors dels esdeveniments, amb el suport de la Federació Catalana d'Atletisme i el Consell Comarcal del Tarragonès.


Es complementa amb les competicions

Des de l'organització han confirmat que les cinc jornades d'atletisme a Torredembarra es complementaran amb la Fase Comarcal i els Jocs Esportius Escolars de Catalunya. L'únic objectiu és fomentar i gaudir de la pràctica esportiva, i cada mes tindrà un dia assignat per a cada cita.

 

El pròxim 20 de gener, la iniciativa s'estrena amb les categories Aleví i Sub-12. El dia 24 de febrer serà el torn dels Benjamí i Sub-10, i el 17 de març els protagonistes seran els Mini i Prebenjamins. Per a la quarta jornada, el 22 d'abril, seran els Cadets i Sub-16 els protagonistes, i el cicle es tancarà el dia 13 de maig amb els Infantils i els Sub-12. Les inscripcions per a cada jornada es tancaran el dimecres anterior.

 

Portes obertes

Una de les grans iniciatives de la Regidoria d'Esports per dinamitzar la pràctica esportiva i l'exemple concret de l'atletisme és la decisió de crear jornades de portes obertes a la pista amb relativa freqüència. La prova del mes de desembre i el Nadal va ser un èxit, i des de la Regidoria confirmen la intenció de repetir-la i consolidar-la.
Comentaris

envia el comentari