Els atletes del Baix Gaià triomfen al Campionat de Catalunya Júnior en pista coberta

Aaron Solà, Laura Perpinyà, Andrea Trapé i Pau Aragonès feien un gran paper en la prova catalana
Els atletes del Baix Gaià van acumular fins a cinc medalles | Cedida

 

Molt bon paper dels atletes del Baix Gaià en la 25a edició del Campionat de Catalunya Júnior a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Una competició en què més de 200 atletes competien pel títol autonòmic de la categoria, a més de poder realitzar marques mínimes pel Campionat d’Espanya de la categoria que es realitzarà a València el 4 i 5 de març. En concret, del Baix Gaià prenien part de la prova l'altafullenca Andrea Trapé, els torrencs Aaron Solà i Laura Perpinyà i el creixellenc Pau Aragonès, sota l'uniforme de l'Agrupació Atlètica Catalunya.


Quant als resultats, en salt de llargada femení, l'altafullenca Andrea Trapé es proclamava campiona de Catalunya de la modalitat amb una marca de 5,45 metres. Una modalitat en què la tercera posició era per a la torrenca Laura Perpinyà, amb una marca de 5,29 metres. A més, la de Torredembarra també pujava a la tercera posició del podi en el triple salt femení, amb una marca d'11,58 metres.

 

Quant a la categoria masculina, el torrenc Aaron Solà tornava a despuntar en la prova de llançament de pes, proclamant-se campió de Catalunya amb una marca de 15,69 metres. D'altra banda, el creixellenc Pau Aragonès pujava al segon calaix del podi dels 60 metres tanques amb una marca de 8,15.
Comentaris

envia el comentari