El torrenc Llorenç Gómez fitxa pel Botafogo brasiler

Gómez ja es troba a Rio de Janeiro per preparar els primers compromisos amb el seu nou equip

 

Nou capítol en la carrera esportiva del torrenc Llorenç Gómez. Després d'haver passat per Itàlia, Rússia o els Emirats Àrabs, el de Torredembarra es troba des d'aquesta setmana al Brasil. En concret, el futbolista ha viatjat directament des de Trinitat i Tobago, on es trobava fent un stage per ajudar la selecció del país a preparar-se pels seus compromisos i així poder començar a preparar la temporada, a Rio de Janeiro per fitxar pel reconegut club brasiler, Botafogo.


De fet, Gómez ja s'ha començat a preparar amb el seu nou equip pel que serà el primer compromís de la temporada per als brasilers, el campionat estatal que s'iniciarà a mitjans del mes de març i s'allargarà fins a mitjans d'abril. Amb la incorporació del de la Torre a les seves files, el Botafogo Beach Soccer incrementa, així, el seu potencial de cara a nous tornejos. En un altre sentit, Gómez compartirà vestuari amb jugadors amb qui ja s'ha trobat aquests últims anys com Bernardo Botelho, Gabriel Navaes o Vinicius.

 

Amb aquest fitxatge, Llorenç Gómez compleix així un somni tenint l'oportunitat de vestir la samarreta d'un equip brasiler. De la mateixa manera, conitnua engrandit el seu currículum esportiu des que va iniciar-se al món del futbol platja l'estiu de l'any 2011.

 

El torrenc ha iniciat una nova aventura en el món del futbol platja | BaixGaiàDiari.catComentaris

envia el comentari