El CFP Torredembarra viatja a Rússia per disputar la Intercup '17

Fins a nou jugadors s'han desplaçat a Sant Petersbutg aquest dilluns | La competició es disputarà entre el 22 i el 26 de març
Alguns dels jugadors del conjunt torrenc s'han desplaçat a Sant Petersburg. Imatge d'arxiu.  | Cedida

 

Nova aventura per al Club Futbol Platja Torredembarra. Els torrencs viatgen aquest dilluns cap a Sant Petersburg, a Rússia, per disputar la Intercup '17, que se celebra entre el 22 i el 26 de març. Una competició en què hi prendran part fins a vuit equips, entre els quals s'hi troben el BSC Kristall, el FC City, el Petrogradets de Sant Petersburg, el Delta Saratov, el CSKA Moscow, la Selecció Bielorússia, la Selecció Rússia U23 i el CFP Torredembarra.


El torneig, que es disputarà en un pavelló de la ciutat russa, constarà de dos grups de quatre equips cadascun, dels quals només se'n classificaran dos per a les semifinals. De fet, els dos equips que arribin a la final, disputaran un partit cada jornada, durant els cinc dies de competició. Un fet que, sumat al nivell dels equips, farà que la Intercup es converteixi en una competició d'alt nivell.

 

Fins a Rússia s'hi han desplaçat nou jugadors del club de la Torre, entre els quals s'hi troben Adrián Frutos, Eliott Mounoud, Eduard Suárez, Cristian Martínez, Carlos Millán, David Romero, Ryan Augustine, Jose Manuel Arias, Xavi Gómez, Luís Pérez i Llorenç Gómez, a més de dues persones de l'staff tècnic, entre els quals hi ha Luis Pérez i Xavi Gómez.
Comentaris

envia el comentari