Els Auriga Fuscus 2017 premien el Baix Gaià

Els guardons reconeixen la promoció dels valors de l'esport, i Altafulla i la Riera de Gaià han estat protagonistes d'aquesta edició
El professor d'Educació Física José Luís Tapia rep la placa de reconeixement
El professor d'Educació Física José Luís Tapia rep la placa de reconeixement | Consell Esportiu del Tarragonès

 

Els guardons Auriga Fuscus 2017 han premiat l’esport del Baix Gaià, i tres reconeixements han caigut al territori. Els Auriga Fuscus, organitzats pel Consell Esportiu del Tarragonès, tenen com a objecte la promoció dels valors esportius al territori, a través de diverses accions o diverses àrees d’actuació. Altafulla i la Riera de Gaià han estat protagonistes en aquesta edició.


L’exprofessor d’Educació Física José Luís Tapia, ara jubilat, ha rebut un guardó per la seva dedicació i promoció de l’esport a la comarca, després d’exercir a diversos instituts, entre ells el d’Altafulla des de la seva inauguració ara fa deu anys. Un altre premi ha posat en valor els èxits de Marta Camps, atleta veterana habitual als podis internacionals, i especialista en el mig fons —curses de 800 i 1.500 metres, on acumula una desena de Campionats d’Espanya—. Els triomfs i els valors esportius de Camps l’han fet candidata al guardó que surt de la proposta de cada municipi del Tarragonès.

 

A més, l’AMPA de l’escola Montoliu de la Riera de Gaià també ha estat premiada, per la seva dedicació i implicació en l’esport escolar. El Baix Gaià s’ha endut aquests tres reconeixements per posar en valor el seu potencial més enllà de l’esport en una gala que ha tingut lloc a Roda de Berà.
Comentaris

envia el comentari