La torrenca Laura Casas publica el seu primer llibre

'Cinquanta còdols al mar' és una recopilació de 50 textos breus amb fotografies de Casas
La periodista de Torredembarra s'estrena amb la seva primera obra
La periodista de Torredembarra s'estrena amb la seva primera obra | Adrian Muñoz

 

La periodista de Torredembarra Laura Casas presenta aquest dijous, 19 d'abril, la seva primera obra literària: 'Cinquanta còdols al mar'. Es tracta d'una recopilació de 50 textos breus, cadascun amb una precisa fotografia de l'autora, que combina les passions de captar moments amb la ploma i amb la càmera en la seva òpera prima.

 

El primer llibre de Casas veurà la llum a les vuit del vespre al Cafè la Cantonada de Tarragona, en un acte presentat per Mònica Socías i on, a més de l'autora, diversos convidats llegiran fragments de l'obra. El també periodista Miquel Gonzàlez realitzarà l'acompanyament musical a les lectures.


Prosa poètica

Els relats de Casas s'emmarquen en el gènere de la prosa poètica. El simbolisme i la profunditat són dos dels segells del llibre, amb la particularitat que totes les imatges que acompanyen els textos són en blanc i negre. L'editorial Ganzell és la responsable de la publicació. L'autora s'ha mostrat molt satisfeta i il·lusionada amb l'edició de la seva primera obra, i ja publicava relats i fotografies, seguint el mateix format, a través de les seves xarxes socials i al seu blog des de l'any 2015. Ara, aquest vessant creatiu fa una passa endavant i ha quallat en forma del seu primer llibre.

 

Laura Casas (Torredembarra, 1985) és actualment periodista als serveis informatius de Tarragona Ràdio, i és llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha col·laborat prèviament en diversos mitjans de comunicació, i sempre ha estat vinculada al món de la poesia, la literatura i la cultura. 'Cinquanta còdols al mar' és la seva primera publicació, i veurà la llum pocs dies abans de Sant Jordi, la data literària per excel·lència al calendari.

 

Imatge de la coberta del llibre de Laura Casas
Imatge de la coberta del llibre de Laura Casas | CedidaComentaris

envia el comentari