Roger García, la jove promesa torrenca de la guitarra que acumula guardons

És alumne de l'Escola de Música de Torredembarra, i acumula premis a diferents concursos arreu del país
El jove torrenc ha rebut recentment el segon premi en un concurs de Barcelona
El jove torrenc ha rebut recentment el segon premi en un concurs de Barcelona | Cedida

 

Torredembarra sap que amaga múltiples talents diferents entre els seus veïns i veïnes. Alguns són més joves, d'altres més grans. Alguns són en la música, d'altres en la cultura, d'altres en l'esport... el talent és tan variat com enriquidor. El Roger García té tretze anys, és alumne de l'Escola de Música de la Torre i ja suma gairebé una desena de guardons a l'esquena de la mà de la seva guitarra.

 

García ha rebut el segon premi al Concurs Infantil de guitarra Lopetegui, a Barcelona, on s'ha vist les cares amb joves promeses de punts ben diversos de l'Estat. «El premi ha estat una gran alegria», ha explicat a BaixGaiàDiari.cat el Rogelio García, un pare orgullós.


Músic des dels sis anys

«Va començar a anar a l'Escola de Música de Torredembarra als sis anys, i va agafar la primera guitarra als vuit», afegeix. En el moment d'escollir amb quin instrument volia desenvolupar la seva formació, el jove valor de Torredembarra no va dubtar, i cada vegada trepitja amb pas més ferm. «Ha estat i és molt important el paper i el suport dels professors de l'escola», matisa el seu pare, conscient que queda molt camí per recórrer en el camp de la formació musical.

 

El jove torrenc ha rebut recentment el segon premi en un concurs de Barcelona
El jove torrenc ha rebut recentment el segon premi en un concurs de Barcelona | Cedida

 

Aquest segon premi suposa un nou èxit per a la música de Torredembarra, i és un elogi a les capacitats de l'artista. Ha de servir d'impuls, de motivació. A més, el guardó comporta una invitació per participar en un concert el pròxim 19 de maig que agruparà diverses joves promeses de la música, avalades per premis com el Lopetegui, a Badalona. Torredembarra troba en el Roger García la fusta d'un artista, que caldrà polir amb més treball, més esforç i més hores. El talent no es busca, el talent no es crea. És un regal que només es modula i se li ha de donar forma.
Comentaris

envia el comentari