El Pleniluni de Torredembarra arriba a la XV edició a finals de mes

El festival se celebrarà del 28 al 30 de juliol i comptarà amb una combinació d'espectacles nous, diferents i sorprenents
Imatge d'una de les rues del festival 'Pleniluni' | Cedida

 

L'ambient més alegre del món del circ tornarà a envair els carrers de Torredembarra a finals d'aquest mes. Entre divendres 28 i diumenge 30, la localitat del Baix Gaià acollirà la quinzena edició del Pleniluni, un dels festivals infantils més simbòlics de l'estiu a la comarca. La mostra concentra diverses activitats com tallers infantils, cercaviles, malabars, equilibristes o 'clowns', i l'organització va a càrrec de la regidoria de Turisme. Cada any es combinen espectacles nous, sorprenents i diferents, i una de les grans novetats d'aquesta quinzena edició passarà per un espai de parades d'alimentació i d'artesania situades a Cal Bofill, de les sis de la tarda fins mitjanit.


El festival arrencarà divendres 28 de juliol, de dos quarts de set de la tarda a vuit del vespre, amb la rua de circ 'Freak Show' a càrrec de la Cia que anirà pels carrers de la vila, des de la plaça del Castell fins a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat. De les set de la tarda a les nou de la nit, es realitzarà un taller de bombolles de sabó a Cal Bofill. Després, fins dos quarts de deu de la nit, tornarà a aparèixer la rua de circ 'Freak Show', en aquesta ocasió dins del recinte Fira Circ a Cal Bofill. Finalment, de dos quarts de deu a dos quarts d'onze de la nit, hi haurà el 'Musicirc' al mateix edifici: un espectacle en directe amb pallassos, malabars i equilibris amb para-sols.

 

El dissabte 29 de juliol, de les set de la tarda a les nou de la nit, serà el torn dels tallers de circ a Cal Bofill, i just després arriba un dels espectacles més vistosos: Rodolfo i Rita, a càrrec de la companyia Passabarret: durant la funció es podrà veure acrobàcia, il·lusionisme, malabars i humor. L'últim acte del dia serà de dos quarts d'onze a les onze de la nit amb 'Fingerlight: Qui ha dit que la foscor és avorrida?': una exhibició vistosa on es podran observar malabars amb llum pròpia i efectes pirotècnics. 


La cloenda del Pleniluni també mira cap als més petits amb els actes de diumenge. De les set de la tarda a les nou de la nit es faran tallers de globoflèxia, maquillatge, bombolles de sabó  i equilibris, també al local de Cal Bofill. El punt i final, com no podia ser d'altra manera, serà un espectacle de circ, 'Miss Umbrel·la'. Tindrà lloc al mateix equipament de Baix a Mar, de les nou a un quart d'onze de la nit.Comentaris

envia el comentari