Un sopar amb un concert únic a les Nits VIP d'Altafulla Mar Hotel

Actuacions úniques que podreu acompanyar d'un sopar d'alta qualitat en un marc incomparable
El Gastrobar 13|21 d'Altafulla Mar Hotel és un referent gastronòmic. | Gerard Martí

 

Altafulla Mar Hotel compta aquesta setmana amb una nova edició del cicle Nits VIP, uns concerts que es duran a terme un cop al mes a l'escenari del Gastrobar 13/21 pel qual hi passaran artistes reconeguts internacionalment amb actuacions úniques. El concert d'aquest juliol serà el divendres 14 a partir de les 22.00hores amb Susana Sheiman, es tracta d'una artista internacional que ha estat finalista del concurs La Voz. A l'11 d'agost serà el torn de Luis Robisco, músic internacional que forma part del Guitar trio Barcelona, una formació que actua de forma estable al Palau de la Música de Barcelona. Les darreres dues actuacions seran el divendres 1 de setembre, amb l'internacional compositor de la banda sonora de 'Vicky Cristina Barcelona', Biel Ballester; i finalment el dissabte 21 d'octubre tancarà el cicle Jordi Bonell. L'entrada a tots els concerts és lliure amb consumició mínima obligatòria.

 

A banda de les Nits VIP, a Altafulla Mar Hotel podreu gaudir del Gastrobar 13/21 cada dia des de Sant Joan fins a l'11 de setembre amb música en directe, sempre seleccionant els millors artistes locals de la zona. Passareu un vespre i una nit únics amb un entorn inigualable a les instal·lacions d'Altafulla Mar, però a més us quedareu sorpresos pel Gastrobar 13/21, ja que és l'espai gastronòmic de referència a Altafulla i l'aposta més elegant dins el ventall de la restauració de l'Altafulla Mar Hotel. Atrevit, creatiu i autèntic són alguns dels adjectius que descriuen el que trobareu a la carta del Gastrobar de la mà del seu director gastronòmic, Bernat Cañellas, i el seu jove equip. La seva posta en escena està composta per plats per compartir emmarcats en la millor cuina de mercat, vins a copes de les millors DO i un servei informal però molt atent encapçalat pel responsable de sala, Jordi Jané.

 

El Gastrobar 13/21 el trobareu obert des del 8 d'abril fins al 2 de novembre tots els dies de la setmana, amb horari de les 11.00 hores del matí fins a darrera hora de la nit (la cuina està oberta fins a les 23.30 hores). Si només voleu passar-hi per fer un cafè, un vermut o unes copes, també ho podeu fer, així com anar a tastar el seu menú degustació diari, passar a fer un còctel, etc. Podeu reservar taula trucant al telèfon 977 651 155, i també podeu visitar la pàgina web d'Altafulla Mar Hotel o la seva pàgina de Facebook per a més informació. 

 
Comentaris

envia el comentari