'Fabulae' obre la programació de tardor del Convent de les Arts d'Alcover

Sortegem entrades dobles per assistir gratis a l'espectacle que obrirà la programació de tardor

El Convent de les Arts d'Alcover ja ho té tot a punt per posar en marxa la nova temporada d'arts escèniques de tardor amb una dotzena de propostes de música, teatre i dansa que tindran lloc del 30 de setembre al 17 de desembre. En aquesta nova temporada, la música té una forta presència i serà l'encarregada d'obrir i tancar la programació. El primer dels concerts anirà a càrrec del Cor Sant Esteve de Vilaseca amb l'espectacle 'Fabulae', el proper 30 de setembre. Podeu consultar tota la programació que ha preparat el Convent de les Arts d'Alcover per aquesta tardor clicant en aquest enllaç.

 

 

Sortegem entrades per veure 'Fabulae'

Per aquest espectacle inaugural, des de VallsDiari.cat volem sortejar dues entrades dobles per assistir-hi. 'Fabulae' és un espectacle familiar de cant coral en format faula, un gènere literari molt present en la cultura popular i que els seus orígens es remunten segles enrere. Acompanyats d'un personatge molt especial, encarnat per l'actor Enric Arquimbau, d'un grup instrumental i envoltats amb la música de Xavier Pastrana, el Cor Sant Esteve s'endinsarà dins d'aquest món fantàstic on corbs, guineus, llebres, tortugues i ratolins, entre d'altres, es comporten com a humans, o fins i tot a l'inrevés. L'espectacle està recomanat per a tots els públics i nens i nenes a partir de sis anys, i el preu de l'entrada és de 6 euros, o 4 euros amb el carnet del Convent de les Arts. L'espectacle es realitzarà el dissabte 30 de setembre a les 19.30 hores, al Convent de les Arts d'Alcover.

 

Per participar al sorteig per guanyar una de les dues entrades dobles per veure 'Fabulae' només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per fer-ho fins al dijous 28 de setembre a les 12.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

SORTEIG TANCAT

 

Els guanyadors són:

 

— Gemma Batalla de Vila-Rodona

— Montserrat Sambró de Reus

 

Enhorabona als guanyadors! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint VallsDiari.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.

 
Comentaris

envia el comentari