Ruta teatralitzada al Call Jueu de Valls coincidint amb la Festa Major de Sant Joan

És una activitat gratuïta i les places són limitades a 30 persones
Ruta pel Call Jueu de Valls | VallsDiari.cat

La regidoria de Comerç i Turisme organitza una ruta teatralitzada al Call de Valls dins del programa d'activitats del Festa Major de Sant Joan. La ruta es celebrarà demà dissabte 17 de juny a la tarda entre sessions úniques a les 6, 7 i 8 de la tarda. És una activitat gratuïta i les places són limitades a 30 persones per sessió i cal reservar plaça amb antelació a través de l'Oficina de Turisme de Valls.

 

La protagonista de la ruta teatralitzada al Call Jueu de Valls serà Pili Cugat, diplomada en Turisme per la Universitat de Girona i Guia oficial de turisme de Catalunya, i creadora de nombroses rutes teatralitzades al calls de Falset, Tortosa, Tarragona i Montblanc. La ruta creada per Valls estarà guiada pel personatge de Blanca, la Jueva de Tortosa, que ve de visita a Valls acompanyant al seu marit, mercader de jaspi. Caminant pels carrers del call jueu de Valls rememorarà els bons temps de la comunitat jueva vallenca. I, mitjançant el cant i la paraula, durant el seu recorregut pel call explicarà la història, els costums i les tradicions de l’aljama de Valls. La representació teatralitzada també anirà acompanyada de cants sefardites i cants jueus catalans amb acompanyament musical.

  

 

 

 


L'entrada és gratuïta. Les persones que hi vulguin participar poden reservar plaça a l'Oficina Municipal d'Informació Turística de Valls, de forma presencial al carrer de la Cort número 61, a través del correu electrònic turisme@valls.cat o trucant al número de telèfon 977 612 530, indicant l'hora del passi escollit: les 18.00 hores, les 19.00 hores o les 20.00 hores.
Comentaris

envia el comentari