L'entrada a Valls per la carretera de Barcelona tindrà una nova vorera

D'aquesta manera, es millorarà l'accés a peu a la ciutat per aquesta zona, en especial per als veïns dels barris de la Colla Vella i dels Pisos de Clols
Les obres de millora de la vorera de l'entrada a Valls per la carretera de Barcelona són necessàries. | VallsDiari.cat

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat adjudicar el contracte de les obres de millora de la vorera de l'antiga travessera de la C-246, l'entrada a Valls per la carretera de Barcelona, a l'empresa Top Proyectos y Contratas per un import de 67.090 euros. Aquestes obres, totalment necessàries, completaran la millora de la via, després que la Generalitat executés l'any passat la millora del ferm d'aquesta entrada a Valls.


La nova vorera tindrà una longitud de 440 metres, cobrint el tram que va entre la rotonda de l'N-240 fins a la plaça de Sant Francesc, incloent també una nova vorera pel pont de Sant Francesc. D'aquesta manera, es millorarà l'accés a peu a la ciutat per aquesta zona, en especial per als veïns dels barris de la Colla Vella i dels Pisos de Clols. El projecte també inclou plantar 8 plataners nous, que s'afegiran a la cinquantena d'arbres que hi ha en aquesta entrada de Valls, a més de la instal·lació de la xarxa de rec corresponent. Amb les obres, també s'aprofitarà per fer la reserva per a la instal·lació en el futur de nou enllumenat, així com també per a serveis de fibra òptica.
Comentaris

envia el comentari