L’ANC de Valls celebrarà Sant Jordi amb una recollida massiva de signatures per la consulta

L’entitat convidarà els vallencs a signar el manifest del Pacte pel Referèndum i a pujar al tren de la República
Una imatge de la parada de l'ANC de Valls l'any 2016. | VallsDiari.cat

L’ANC de Valls serà una de les nombroses entitats del país que celebrarà la diada de Sant Jordi al carrer. Ho farà a la parada ubicada al Pati, on els vallencs, a banda d’adquirir estelades, samarretes i material divers, podran signar el manifest del Pacte Nacional pel Referèndum. Cal recordar que justament per Sant Jordi tindrà lloc a tot el país una recollida massiva de signatures per fer possible el referèndum, la qual cosa suposarà la mobilització d’uns dos mil voluntaris  i l’organització de més d’un miler de punts de recollida d’adhesions.

 


D’altra banda, Valls-Alt Camp per la Independència, com ve sent habitual en aquesta jornada reivindicativa i festiva, també ha preparat alguna sorpresa. Així, a banda d’obsequiar socis i simpatitzants de l’entitat independentista amb un punt de llibre, enguany tothom que ho desitgi podrà pujar al tren de la 'República Catalana' que l'entitat instal·larà al Pati i fer-se fotos per compartir-les a la xarxa amb un dels ‘sí’ gegants que van aparèixer en diversos punts del territori diumenge passat. A més, a banda d’aquests elements, els vallencs que passegin aquest diumenge de Sant Jordi aniran descobrint diversos missatges reivindicatius repartits en alguns punts de la ciutat.

 

Finalment, les persones que hi estiguin interessades es podran apuntar als autobusos que organitza l’entitat per assistir a l’assemblea general ordinària de l’ANC que es portarà a terme al Palau d’Esports de Granollers, el dissabte 29 d’abril. Els autobusos sortiran de Valls a un quart de nou del matí i tornaran en finalitzar l’assemblea. El preu és de 10 euros i la reserva, a banda de la parada de Sant Jordi, també es pot fer a valls@assemblea.cat o bé trucant als telèfons 629 967 023 o 680 576 473. 
Comentaris

envia el comentari