La multinacional SCA, amb planta a Puigpelat, es converteix en 'Essity'

Després de la sortida aquest dijous a borsa d'aquesta nova marca a Estocolm, el negoci d'higiene d'SCA a Espanya i Portugal passa a formar part ara de la nova companyia
La planta d'SCA ubicada a Puigpelat. | VallsDiari.cat

La multinacional SCA, amb planta a Puigpelat, canvia de marca i passa a dir-se 'Essity'. A partir d'aquest dijous, la fàbrica, ubicada al terme de Puigpelat, a tocar de Valls, començarà el procés de canvi de nom i imatge de marca, després de la sortida a borsa de la nova companyia de la qual formarà part, Essity. Segons han informat fonts de la mateixa empresa, aquest procés es produeix després de la decisió de dividir el grup SCA en dues companyies cotitzades independents: SCA, com a empresa de productes forestals, i Essity, líder en higiene i salut. Així, la companyia Essity es converteix en el nou nom de la companyia matriu sota la qual s'apleguen marques com Tena, Colhogar, Demak'Up i Tork.

 

Foto del toc de campanya a la borsa d'Estocolm per part de Magnus Groth, president i CEO d'Essity. | VallsDiari.cat

 


La planta de Puuigpelat va ser construïda per SCA l'any 2005 i fabrica productes de paper tissú -tovallons de paper, paper higiènic, mocadors de paper i paper de cuina- i també bolquers per a nadons, amb una plantilla actual d'uns 500 empleats. La feina que es fa des de Puigpelat encaixa, segons la companyia, amb la nova missió d'Essity, que és «desenvolupar, produir, comercialitzar i vendre de manera sostenible productes i solucions d'higiene i salut de valor afegit».

 

«El canvi d'imatge, una oportunitat»

 

«Valls continuarà tenint un paper vital en la producció d'alguns dels productes d'higiene líders a Espanya, sota el nom d'Essity», comenta Toni Mata, director de la planta de Puigpelat. «El canvi d'imatge de marca representa una oportunitat per reforçar el nostre focus en produir productes essencials que millorin la salut i el benestar de les persones», ha afegit.


A partir d'aquest dijous s'iniciarà el procés de canvi de marca, que suposarà canvis a la planta de Puigpelat. En aquest sentit, la imatge d'SCA desapareixerà gradualment i serà substituïda per la d'Essity en els pròxims dos anys.

 

«Encara que el nostre logotip i nom canvien, continuarem operant com fins ara; en aquest sentit seguirem amb el nostre compromís amb les comunitats locals en les quals estem presents i donant suport a iniciatives de RSC i a favor dels qui més ho necessiten», ha conclòs Mata.Comentaris

envia el comentari