La Gran Festa de la Calçotada en 5,5 milions de cupons de l'ONCE

Fins al 28 de gener es comercialitzaran cupons amb una imatge de la festa per excel·lència de Valls
Foto de la presentació del cupó de l'ONCE dedicat a la calçotada de Valls. | Jordi Vilanova

 

La Gran Festa de la Calçotada de Valls protagonitzarà el cupó de l'ONCE del dissabte 28 de gener. Avui, a la seu del Cambra de Comerç de Valls, s'ha presentat aquesta iniciativa amb la presència de l'alcalde de Valls, Albert Batet, el president de la Cambra, Marcel·lí Morera, el delegat territorial de l'ONCE Catalunya, Xavier Grau i el president del Consell Territorial de l'entitat, Enric Botí.

 

Avui, 11 de gener, s'ha presentat a la Cambra de Comerç el cupó de l'ONCE dedicat a la calçotada de Valls. | Jordi Vilanova

 


El cupó de l'ONCE dedicat a Valls, que ja es podrà comprar a partir d'avui dia 11 de gener a tot Catalunya, emetrà un total de cinc milions i mig d'unitats que portaran una imatge de la cuita de calçots que es fa durant la Festa de la Calçotada a la plaça de l'Oli. A més, també s'ha plasmat una llegenda escrita en castellà que diu: «Gran Fiesta de la Calçotada. Último domingo de enero».

 

Aquest cupó ofereix un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en primera extracció. A més d'altres premis menors que van des dels 2.000 euros al mes durant 10 anys fins als 2 euros. 

 

El cupó de l'ONCE dedicat a la Gran Festa de la Calçotada de Valls. | Jordi Vilanova

 
Comentaris

envia el comentari