Enèsim retard en les obres del Museu Casteller que s'aixeca al Barri Antic de Valls

L'Ajuntament torna a allargar el termini per finalitzar els treballs de construcció, ara fins el 31 de març de 2017
Interior del Museu Casteller de Catalunya a Valls. | Jordi Vilanova

 

L'Ajuntament de Valls ha aprovat ampliar el termini d'execució del contracte de les obres de construcció del Museu Casteller, ara fins al dia 31 de març del 2017, i ja és la quarta vegada que els treballs que havien de finalitzar al mes d'abril del 2016 es demoren. En aquest sentit, fonts municipals detallen que el retard es deu a l'execució de les «millores ofertades» per l'empresa adjudicatària «consistents principalment en l'adequació de les parets mitgeres de les edificacions veïnes del futur equipament».


Recordar que al mes de novembre, l'ens municipal ja va decidir allargar el termini per finalitzar els treballs de construcció de l'edifici fins al 31 de desembre. En aquell moment, ja s'havien produït dues pròrrogues més, la primera va ser de 6 mesos, del 15 d'abril al 15 de setembre, i la segona de dos mesos, del 15 de setembre al 15 de novembre de 2016.

 

Finalment, cal destacar que el pressupost final de construcció de l'immoble, situat al cor del Barri Antic de Valls, s'ha situat en 2.901.000 euros, 174.000 euros més del previst inicialment. S'assegura que l'augment pressupostari és degut a les modificacions derivades dels canvis d'ubicació del bar i de la botiga del museu, com també les modificacions que s'han executat a la sala auditori. La totalitat dels treballs al Museu Casteller superaran els 6 MEUR.
Comentaris

envia el comentari