Els veïns diuen prou a la falta de manteniment del camí de la Verneda de Valls

Al·leguen que també paguen impostos i que des del consistori no se'ls té en compte
La vegetació ocupa bona part del camí de la Verneda i en dificulta la visibilitat dels vianants i conductors. | VallsDiari.cat

Els veïns han fet arribar a l'Ajuntament una queixa formal sobre l'estat en què es troba el camí de la Verneda de Valls, el qual dona accés a diverses finques agrícoles i residencials i que transcorre des del nucli de Valls fins a Masmolets i Fontscaldes.  

 

La principal queixa que posen sobre la taula rau en la densitat i alçada de la vegetació que hi ha als vorals del camí, la qual, segons ells, dificulta la visibilitat als vianants i conductors i que ja hauria provocat algun ensurt. «Sobretot als revolts on hi ha una visibilitat nul·la et trobes que hem de frenar bruscament per evitar atropellar algú o xocar amb un altre vehicle», explica un veí a VallsDiari.cat. A més a més, els propietaris destaquen que el problema de seguretat s'agreuja ja que «els miralls que es van instal·lar fa un temps han estat trencats o malmesos per accions vandàliques».


Els veïns volen que es dugui a terme de «forma immediata» les tasques de neteja i manteniment dels vorals del camí i posen de manifest que des de fa anys se senten discriminats per l'Ajuntament: «és la nostra primera residència i paguem IBI urbà com tothom. De la mateixa manera que l'Ajuntament assumeix el manteniment dels carrers de la ciutat demanem que també tingui cura d'aquest camí».


Fa un temps, els mateixos propietaris ja van presentar un escrit al consistori acompanyat d'un reguitzell de signatures sol·licitant, en aquella ocasió, que s'arregli la pavimentació del camí que «cada cop s'està malmeten més». Ara, reblen, que s'hi ha d'afegir el problema de l'abundant vegetació dels vorals, afegitt que «en l'època que estem pot suposar un alt perill d'incendi forestal».
Comentaris

envia el comentari