El corredor de motocròs Edgar Solé promocionarà el comerç i el turisme de Valls

La marca turística «VisitaValls» lluirà aquesta temporada al casc i a la moto de l'esportista
Edgar Solé ocupa la 5a posició a la classificació general provisional del Campionat d'Espanya de Motocross MXMaster 35. | Cedida

L'Ajuntament de Valls ha anunciat que col·laborarà amb el corredor de motocròs vallenc, Edgar Solé (Benimoto). La marca turística «VisitaValls» lluirà aquesta temporada al casc i a la moto de l'esportista i l'Ajuntament contribuirà amb 300 euros en el patrocini de la carrera d'aquest esportista durant la resta del campionat estatal d'enguany.


El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, considera que «amb aquesta acció la marca 'VisitaValls' comptarà amb una major projecció a la resta de Catalunya i l'Estat». Peris és partidari de «multiplicar aquestes accions de patrocini que a alhora que permeten promocionar la ciutat, ajuden els nostres esportistes a assolir reptes més grans».

 

Edgar Solé ocupa la 5a posició a la classificació general provisional del Campionat d'Espanya de Motocross MXMaster 35. En la darrera cursa del campionat espanyol, celebrada a Miajadas (Càceres), els passats dies 8 i 9 d'abril, Solé va aconseguir la 6a posició. La propera cursa se celebrarà el dia 28 de maig a Zuera (Osca).

 

El logo de la marca «VisitaValls» es pot observar a la part superior del casc d'Edgar Solé. | Cedida

El logo de la marca «VisitaValls» que lluirà l'esportista vallenc representa un calçot, un castell i un detall del campanar de Sant Joan. Tres dels símbols pels quals és coneguda la capital de l'Alt Camp i que, al mateix temps, uneixen en una sola imatge la tradició gastronòmica, castellera i cultural de la ciutat.Comentaris

envia el comentari