Alcover destina 2.500 euros a beques per a estudis postobligatoris

La proposta es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals en el ple del passat 30 de març
L'Institut Fonts del Glorieta d’Alcover. | AlcoverDiari.cat

 

L’Ajuntament d’Alcover ha aprovat les bases d’una nova convocatòria per l’atorgament d’ajuts per a estudis postobligatoris no universitaris del curs 2017-2018. La proposta es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals en el ple del passat 30 de març.

 

Aquestes beques són una línia d’ajuts econòmics pels ensenyaments de nivells postobligatoris (Batxillerat, Graus de Formació Professional...) adreçats als estudiants alcoverencs i basats en tres paràmetres: l’historial acadèmic de l’alumne/a, la situació econòmica del nucli familiar i el desplaçament a altres localitats per a cursar els seus estudis en centres d’ensenyament públics, que no s’imparteixen a Alcover. L’import total dels ajuts és de 2.500 euros pel curs 2017-2018, és a dir, són 10 beques de 250 euros cadascuna.


Per a poder sol·licitar aquests ajuts, els alumnes han d complir una sèrie de requisits, entre ells, estar empadronats a la vila com a mínim 2 anys; haver nascut a partir de l’1 de gener de 1998, haver cursat estudis, com a mínim, de 4t d´ESO a l’Institut Fonts del Glorieta d’Alcover i que s’hagin aprovat totes les assignatures de l’últim curs realitzat.

 

Per al curs escolar 2017-2018, el termini de presentació de les sol·licituds és fins el 10 de juliol de 2017, ambdós inclosos a l’Ajuntament d’Alcover i/o l’Institut.

 

Per a més informació sobre la documentació obligatòria a presentar i els requisits econòmics i els criteris de valoració que s’han de complir podeu consultar les bases a www.alcover.cat.
Comentaris

envia el comentari