Alcover celebrarà Sant Jordi amb l'estrena d'un nou gegant bandoler

La festivitat vindrà marcada per la tradicional venda de llibres i roses a la plaça Nova
La festivitat de Sant Jordi vindrà marcada per la tradicional venda de llibres i roses a la Plaça Nova de la vila. | Ajuntament d'Alcover

Fins el 23 d'abril s'han programat una quinzena d'actes per a tots els públics amb motiu de la diada de Sant Jordi a Alcover. Destaquen les tradicionals parades de llibres i roses i enguany, com a novetat, es presenta un nou gegant bandoler.

 


Els actes s'iniciaran el proper dijous 20 d'abril amb la presentació del llibre 'Molts granets de sorra. Un llibre d`idees per canviar el món, provades a Catalunya'  de l’escriptora Liz Castro (20.00 hores, al Museu Alcover). L'acte comptarà amb la presència de l'autora i està organitzat per l'ANC d'Alcover. 

 

El divendres 21 d’abril a les 18.00 hores, la sala de Plens de l'Ajuntament d'Alcover acollirà la presentació de la publicació 'El Jurament de M. Àngels Vàsquez', acte organitzat pel Col·lectiu de Dones d'Alcover. A les 20.00 hores, a Ca Cosme, serà el torn del llibre 'Arqueologia i Patrimoni Industrial a les comarques de Tarragona' a càrrec de Francesc Murillo i Sònia Vaquer, dos dels autors del llibre, i concretament autors del capítol dedicat als molins del Glorieta.

 

S'han programat una sèrie d'espectacles familiars al voltant de Sant Jordi. | Ajuntament d'Alcover

 


Dissabte 22 a la tarda, arribarà l'espectacle familiar 'Tut-turutut la princesa!' de la companyia La Bleda (18.00 hores al Convent de les Arts). 

 

La festivitat de Sant Jordi, diumenge 23 d'abril, vindrà marcada per la tradicional venda de llibres i roses a la plaça Nova durant tota la jornada. A més, de 10.00 a 12.30 hores, aquest mateix escenari serà el protagonista del taller de màscares, mural i photocall organitzat pels pares i mares col·laboradors de la Llar d'Infants Xiu Xiu d'Alcover. Tot seguit es farà el bateig del nou gegant bandoler que farà un recorregut des de l'Església Nova fins a la plaça Nova. 

 

A la tarda hi haurà coca amb xocolata per la mainada i el conta-contes. El drac del riu de la Cia. Dinsdungat (17.00 hores a la plaça Nova). A les 18.00 hores, la sala de Plens de l'Ajuntament acollirà la presentació de 'Cabaret El Musical' de la companyia local Premium Actors. A continuació, a la plaça Nova, es gaudirà d'un tastet de l'espectacle. A les 19.00 hroes, es celebrarà la diada castellera de Sant Jordi amb els Xiquets d'Alcover i els Castellers de la Il·lusió, com a colla convidada. 

 

Com a acte posterior a Sant Jordi, el diumenge 30 d'abril, destaca l'entrega de premis del XV Concurs de Sant Jordi de la Biblioteca Municipal d'Alcover (12.00 hores al Museu Alcover).Comentaris

envia el comentari