L’ANC de Valls pinta un mural gegant a favor del ‘sí’ al referèndum

El mural ha estat possible gràcies a la col·laboració dels artistes vallencs Assumpció Queralt, Josep Queralt, Sara Prats i Sílvia Ramal
L'ANC ha pintat eñ mural gegant en una paret del carrer Creu de Cames. | VallsDiari.cat

Després de l’anunci, per part del president de la Generalitat, de la data del referèndum, l’ANC de Valls ha elaborat un mural gegant en una paret de la Creu de Cames en què contesta la pregunta del dia 1 d’octubre amb un ‘sí’. Justament la inauguració d’aquest mural servirà per donar el tret de sortida a la Campanya del SÍ de Valls-Alt Camp per la Independència.

 

La inauguració del mural, que es farà avui dilluns 19 de juny a les set de la tarda a la Creu de Cames, comptarà amb l’actuació musical del cantautor vallenc Jordi Jubany. En finalitzar, s’obsequiarà els assistents amb un berenar de coca i xocolata desfeta i de cava. L’ANC de Valls considera que «cal encarar els quatre mesos que queden fins al referèndum de l’1 d’octubre amb determinació i amb molta il·lusió perquè serà la votació que ho canviarà tot. El compromís de socis i simpatitzants de Valls-Alt Camp per la Independència per defensar la democràcia i perquè guanyi el sí és absolut.»

 

El mural ha estat possible gràcies a la col·laboració dels artistes vallencs Assumpció Queralt, Josep Queralt, Sara Prats i Sílvia Ramal i a la feina de voluntaris de l’ANC de Valls. El president Puigdemont, en resposta a una piulada de l’alcalde de Valls, va aplaudir el mural i la determinació dels vallencs de cara al referèndum.  
Comentaris
S.Antoni
Es tenien permisos en regla? És va demanar instància al ajuntament conforme es pintava una zona a la via pública? Ho dic perquè el resta de mortals tenim que complir amb certs requisits si volem fer alguna cosa tan simple com pintar la pared de casa teva.
1
lluis
mol bona feina, un pas mes cap a l'independencia de casa nostra, el mural segur que te els permisos per part dels estamens que pertoquen , visca Catalunya lliure independencia ya¡¡¡¡¡
0

envia el comentari