Els ‘comuns’ de Valls participaran en la campanya pel sí al referèndum

Un total de deu organitzacions de la ciutat integren la Taula de Coordinació Valls pel Sí
Ramon Font, regidor de Compromís per Valls-ICV i declarat independentista. | Jordi Vilanova

 

Partits polítics i entitats favorables al sí al referèndum d’independència, que està  previst que es celebri el proper 1 d’octubre, han creat la Taula de Coordinació Valls pel Sí, una comissió local de coordinació que pretén sumar esforços de cara a la campanya.

 

Les organitzacions que la integren són deu: els partits polítics PDECAT, ERC, CUP, Compromís per Valls-ICV-EUiA i Demòcrates de Catalunya; les organitzacions Arran, JNC i SEPC, i les entitats sobiranistes Valls-Alt Camp per la Independència (ANC) i Òmnium Alt Camp, que n’han estat les impulsores. 

 

Segons aquesta taula, l’objectiu és «coordinar les accions de mobilització i sensibilització que es duguin a terme a escala local d’ara fins a la creació de la República Catalana».


Així, la Taula de Coordinació Valls pel Sí té previst de coordinar les mobilitzacions que es duguin a terme a Valls i en altres llocs, compartir la informació dels actes de cada organització i fomentar la participació en la campanya del referèndum, «amb el propòsit de posar-nos d’acord perquè a Valls la campanya del sí arribi al màxim de llocs possibles».
Comentaris

envia el comentari