El restaurant idíl·lic Parc La Fábrica presenta novetats espectaculars

Ubicat al Pla de Santa Maria, el restaurant ha climatitzat la terrassa, ofereix una calçotada 'especial' i estrena nova carta per aquesta temporada

El restaurant Parc La Fàbrica, ubicat en un dels entorns més idíl·lics del Pla de Santa Maria, ha renovat la terrassa de l'establiment. Des d'aquest hivern ja és possible menjar o fer un cafè a l'exterior del local, totalment climatitzat, i gaudint d'unes vistes espectaculars. A més, aquest espai disposa de la tecnologia que permetrà veure tots els partits de futbol en una pantalla gegant. L'espai està concebut perquè el client pugui esmorzar, fer un vermut, menjar, prendre copes,..entre d'altres.

 


A més a més, i ara que ja som en plena temporada de calçots, el restaurant també ofereix una calçotada especial. Als tradicionals calçots, cuits a l'instant, hi afegeixen la possibilitat d'acompanyar-los amb un tall de garrí o de xai, cuits a la llenya, i que els mateixos clients poden observar el procés de cocció.

 Finalment, entre les novetats d'aquesta temporada també destaca la nova carta, amb un gran assortit de propostes que faran les delícies dels clients que visitin aquest indret idíl·lic del Pla de Santa Maria. I si voleu descobrir la seva deliciosa cuina també podeu optar pel menú «Fábrica Te Tu Menú», amb el qual podreu escollir entre més d'una desena d'entrants i una variada oferta de plats principals. A Restaurant Parc La Fábrica, a més de trobar-vos en un entorn excepcional, gaudireu de l'atenció d'un gran equip de professionals que us faran més agradable l'estada, ja sigui venint a fer un àpat senzill o organitzant algun esdeveniment especial a les seves sales.

 

Sortegem un menú «Fábrica te tu menú»

Des de VallsDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'un menú «Fábrica te tu menú» amb el qual podreu escollir entre més d'una desena d'entrants i diversos plats principals. Per participar en el sorteig heu d'omplir el formulari de sorteig que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins al dimarts 10 de gener a les 15.00 hores, el nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dia a la tarda. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants.

 

SORTEIG TANCAT
Comentaris

envia el comentari