Windu Quartet arriba al Convent de les Arts d'Alcover amb un espectacle únic de flautes de bec

El conjunt ha realitzat una sessió divulgativa sobre la música antiga i la ultlització de les flautes de bec als alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei
El quartet de flautes de bec Windu Quartet. | Cedida

El quartet de flautes de bec Windu Quartet, únic a l'estat espanyol, arriba aquest diumenge 21 de maig a les 19.00 hores, al Convent de les Arts d'Alcover amb 'Under construction', un concert que trenca amb les propostes de concert clàssic a l'ús, on aspectes com la il·luminació, la coreografia, el vestuari o l'escena en general hi juguen un paper rellevant.


Aquest dimarts 16 de maig el Quartet Windu ha realitzat una sessió divulgativa sobre la música antiga i la ultlització de les flautes de bec als alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei. És una proposta que forma part de l'Escola de l'Espectador.

 

Les entrades es poden adquirir per 12 euros i 9 euros amb el Carnet del CA i 5 euros fins als 25 anys amb CAjove!. Les entrades estan a la venda a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover, al web www.conventarts.cat o bé a la taquilla del Convent de les Arts des d'una hora abans de l'inici de la funció. L'espectacle es troba inclòs a l'abonament 'Música' i 'General'.
Comentaris

envia el comentari