Valls serà punt de sortida d'una etapa de la Volta a Catalunya

La capital de l'Alt Camp acollirà dues arribades i dues sortides de la ronda catalana entre el 2016 i el 2019
Alejandro Valverde guanyant l'etapa del 2015 que també va finalitzar a Valls. | VallsDiari

La Volta Ciclista a Catalunya tornarà divendres dia 24 de març a Valls. Aquesta serà la 17ena vegada que la ciutat és escenari d'una etapa de la Volta. La capital de l'Alt Camp acollirà dues arribades i dues sortides de la ronda catalana entre el 2016 i el 2019.


Entre les 11.25 hores i les 12.10 hores a l'avinguda Josep Tarradellas del Barri del Fornàs davant del Pavelló Xavier Tondo es realitzarà el control de signatures per part dels corredors que correran la cinquena etapa, moment en que els vallencs i vallenques podran veure a tots els corredors de la volta en els moments previs a la sortida.

 

A les 12.20 hores es farà la sortida neutralitzada de l'etapa pels carrers de Valls, des del carrer Francesc Gumà i Ferran fins arribar al carrer dels Molls de l'estació, passarà per la carretera del Pla fins la Font de la Manxa, continuarà pel carrer Anselm Clavé i d'aquí s'arribarà a l'N-240 fins l'Hotel Fèlix, on es posarà el cronòmetre de l'etapa en marxa.


La cinquena etapa de la Volta, entre Valls i Lo Port (Tortosa), serà la quarta més llarga dels set dies de competició, amb un total de 182 quilòmetres.

 

Els vallencs que vulguin seguir la sortida d'etapa a peu de carrer hauran de tenir en compte les restriccions de trànsit i altres mesures excepcionals que es disposen en aquest tipus d'esdeveniments esportius. Des de l'Ajuntament destaquen que la zona de sortida haurà d'estar lliure de trànsit des de les 8.00 hores (carrer Francesc Gumà Ferran, el passeig president Tarradellas i el carrer Rafael Casanova). També hi haurà restriccions de trànsit a la zona de recorregut dels ciclistes mentre duri la sortida, en concret, estaran tallats el carrer Molls de l'Estació, carrer Rafael de Casanova, carretera del Pla i carrer Anselm Clavé.Comentaris

envia el comentari