Valls premia als seus millors esportistes

En total, s'han concedit ajuts per un import global de 4.000 euros
Els esportistes premiats van assistir a una recepció a la sala de sessions de l'Ajuntament de Valls. | Valls.cat

El Patronat Municipal d'Esports de Valls ha concedit els ajuts a entitats i esportistes vallencs, en un acte que es va celebrar ahir, 14 de febrer, al vespre al saló de sessions de l'Ajuntament. Segons el consistori, l'objectiu d'aquests ajuts és «potenciar la trajectòria dels esportistes per ajudar-los a aconseguir els seus objectius personals en cada una de les modalitats que participen, i a la vegada promoure l'activitat esportiva de la ciutat i vitalitzar aquest sector associatiu».


Per a l'atorgament dels ajuts s'ha tingut en compte la projecció esportiva dels atletes i el nivell competitiu nacional o internacional. En total, s'han concedit ajuts a sis esportistes per un import global de 4.000 euros: l'atleta de 31 anys de mig fons i fons i 3a al campionat d'Espanya de mitja marató Marta Galimany; la triatleta de 28 anys i campiona d'Espanya de triatló de llarga distància Dolça Ollé; el ciclista de carretera de 24 anys Genís Soriano; l'atleta de salt de llargada i d'alçada de 19 anys Gerard Pérez; l'atleta de salt de llargada i proves combinades de 16 anys Enric París i el tenista de 76 anys Josep Altisen.


D'altra banda, també s'ha concedit al Club Hoquei Valls un ajut de 635 euros per a la promoció del taller Hoquei a les Escoles. Aquesta activitat ha estat subvencionada al tractar-se d'un nou projecte esportiu obert a un important col·lectiu d'infants.


En la mateixa convocatòria també s'han atorgat els ajuts per a l'ús de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal el Fornàs a un total de 10 esportistes de la ciutat per a la seva preparació i entrenaments. Així, a més de Marta Galimany, Dolça Ollé, Gerard Pérez, Enric París i Genís Soriano, també s'han cedit els equipaments esportius del Fornàs als atletes de mig fons i fons Xavier Garcia i Júlia Ollé, al patinador artístic de 15 anys Àlex Medina, el pilot de motocròs de 24 anys Sergi Vidal i al veterà atleta de 60 anys Emili Aubareda.Comentaris

envia el comentari