Oques Grasses i Doctor Prats actuaran al concert de Festa Major d'Alcover

Les formacions musicals s'han escollit mitjançant una enquesta oberta a tota la ciutadania
Oques Grasses actuarà a la Festa Major d'Alcover. | L'Actual.cat

Oques Grasses i Doctor Prats són els grups guanyadors, escollits per votació, per actuar al concert de la Festa Major d'Alcover 2017, segons acaba de fer públic el consistori. Els alcoverencs i alcoverenques van poder participar, fins el 7 d'abril, en l'elecció de les formacions musicals a través d'una enquesta.

 

Doctor Prats. | Facebook.

 


L’enquesta, que ha estat operativa durant dues setmanes, ha rebut un total de 220 vots vàlids*, i l’opció guanyadora, Oques Grasses i Doctor Prats ha obtingut 52% dels vots. Les Nancys Rubias  ha obtingut un 17 %, Ítaca Band + Gato López un 16%, La Guardia + La Frontera s’ha emportat un 8% dels vots i finalment, Muchachito Bombo Inferno amb un  7%. Es van presentar cinc estils diferents i finalment, les formacions Oques Grasses i Doctor Prats actuaran el proper dissabte 14 d'octubre de 2017 al Pavelló Municipal.

 

Tal i com s’indicava a les condicions per a participar en l’enquesta, s’han considerat vots nuls els d'aquelles persones no empadronades a Alcover, i/o menors de 16 anys i aquells que han votat més d'una vegada, només se'ls hi ha validat un vot.
Comentaris

envia el comentari