La música femenina empeny amb força a Valls

Maria Jacobs i Mariona Escoda s'han fet un lloc entre les joves promeses musicals del país

Mariona Escoda i Maria Jacobs són dues noies vallenques, que a pesar de la seva joventut, s'han fet un lloc i destaquen com a joves promeses de la música al nostre país. Les dues han col·laborat amb diversos projectes musicals i actualment les seves cançons compten amb milers de visites als seus canals de youtube.

 


Escoda, que ara té 15 anys, forma part de diverses agrupacions musicals com a cantant o violinista. La Mariona confessa que li agradaria poder entrar a estudiar a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) per després dedicar-se professionalment al cant, violí i piano. Fa poc va posar la seva veu en dues cançons en boca closa per un documental que s'està produint als Estats Units i que s'estrenarà ben aviat, 'The stone circle' de Patrick Pfister. En el seu canal de YouTube, es poden veure diferents versions de cançons i estils que la Mariona periòdicament va publicant.

 

Pel que fa a Maria Jacobs, amb tan sols 18 anys, és una jove artista vallenca amb un futur molt prometedor. Acaba de treure un disc amb 10 cançons pròpies anomenat '7ten secrets'. Cada cançó s'ha treballat per treure'n la màxima expressió sense lligar-se a cap estil en concret, però tot emmarcat dins un pop fresc i enganxós per tal de crear música per arribar més enllà de les paraules. És una de les veus del nostre país que ben aviat se'n sentirà a parlar.

 


Les dues joves cantants també destaquen per participar en diversos projectes solidaris.Comentaris

envia el comentari