Els Amics de les Arts en concert a Valls

Quasi totes les entrades exhaurides al Centre Cultural de Valls per l'estrena del disc 'Un estrany poder'
Els Amics de les Arts | Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts comencen una nova gira al Centre Cultural de Valls el 21 d'abril per presentar el seu quart disc 'Un estrany poder', abans de començar en localitats com Barcelona i Girona. La Diada de Sant Jordi a Valls tindrà un aroma musical amb l'actuació d'Els Amics de les Arts a les nou de la nit al Centre Cultural, que comptarà amb un aforament ple, ja que les entrades a la venta s'han esfumat. 


L'equipament ha posat en venta entrades per seients a la grada superior degut al nombre d'assistents al concert, fet que no es repetia des de les darreres festes de la Mare de Déu de la Candela de 2011. Els Amics de les Arts han realitzat un stage al Teatre Auditori de Llinars del Vallès per preparar l'espectacle, és a dir, la il·luminació, els efectes de so, els monitors, els instruments i la participació del públic.

 

Per una banda, els avalen onze anys de trajectòria musical, tres d'estudi i moltes edicions especials. Per l'altra, també els avalen un seguit de premis importants de la indústria i tres Discs d'Or que coronen la seva carrera, que van homenatjar amb un àlbum especial titulat '10 anys' publicat el 2015 i que marca l'inici d'una nova etapa. Amb el nou disc la banda compta amb el suport de Sony Music i també de Tony Doogan —un dels productors més importants a nivell internacional de la música pop—com encarregat de la producció, l'enregistrament i la mescla. 

 

La venta d'entrades per l'esdeveniment es pot realitzar online o bé a les taquilles del Teatre Principal.
Comentaris

envia el comentari