La festa major de Vila-rodona proposa més de 30 actes i aposta per la cultura popular

S'han incorporat novetats en la programació, sobretot l’infantil
Vista de Vila-rodona. | VallsDiari.cat

 

A l'inici del mes d'agost Vila-rodona ja respira Festa Major. El programa, en honor a Sant Llorenç, que se celebra del 4 al 15 d'agost, ofereix una programació amb més de 30 propostes adreçades a totes les edats i a diferents públics. Inclou diverses activitats musicals com concerts, balls, teatre i actes infantils. Els veïns també poden gaudir d'espectacles de màgia i cinema.

  

Els dies centrals de la festa són el 10, 11, 12 i 13, tot i que s'ha programat algunes propostes d'entre festes. És el cas de tobogan aquàtic pels carrers del poble (el dilluns dia 7) i la II Baixada de trastos (el dimarts dia 8). Els dos actes se celebraran a la Quintana del Castell.

  

S'instal·larà un tobogan gegant d'aigua pels menuts. | Cedida

 


El dijous 10 d'agost, a les 11.30 hores, tindrà lloc l'ofici solemne en honor a Sant Llorenç. I a partir de dos quarts de vuit, a l'envelat, concert amb l'orquestra Nueva Etapa. L'endemà, dia 11, els joves prendran el relleu de la festa amb el tradicional corre bars que estarà 'acompanyat per la xaranga Band Tocats.

 

El foc serà el protagonista del dia 12 d'agost. A les 20.30 hores, a la plaça dels Arbres, hi actuaran els Diables de Vila-rodona i el grup infantil de timbalers. Les formacions musicals 9 Son i Hotel Cochambre clouran la nit de dissabte.Finalment, el diumenge 13, és el torn de la cercavila amb els capgrossos i la cuca de Vila-rodona, amb l'acompanyament de la colla gegantera de Mora d'Ebre i la colla gegantera El Calçot-AAEET de Valls. El ball de tarda i nit amb l'orquestra Marinada clourà el gruix dels actes d'aquesta concurreguda Festa Major.Es pot consultar el programa complet de la festa en aquest enllaç.
Comentaris

envia el comentari