Una parella de Vila-seca, a judici després de barallar-se perquè el gos va fer les seves necessitats al terra

Els dos han sigut acusats de maltractament familiar i el fiscal demana que no puguin comunicar-se durant dos anys
Els fets van tenir lloc al seu domicili del Carrer d'Esteve Sir Morell Scott. | TarragonaDiari.cat

 

Un home i una dona de Vila-seca hauran de presentar-se al Jutjat Penal de Tarragona després d’haver mantingut un enfrontament degut a que el gos de la dona hauria fet les seves necessitats al terra. Segons informa el 'Diari de Tarragona', l’home s’enfronta a nou mesos de presó i la dona a sis, ambdós acusats de maltractament familiar simple. El fiscal, a més, demana que la parella no es pugui posar en contacte ni aproximar-se a més de 200 metres en un període de dos anys, així com tampoc se’ls permetrà la tinença d’armes. 


Els fets van tenir lloc el passat 10 de gener, quan la gossa de la dona va fer les seves necessitats al terra del domicili al qual residia la parella. Això va molestar a l’home, que va propinar cops de puny i de peu a l’animal. La dona va enfrontar-se a la seva parella després de veure la seva actitud, i els dos van mantenir una baralla en la qual van agredir-se mútuament.

 

La dona, com a conseqüència de la discussió, va sofrir un hematoma al braç que podria deure’s a una mossegada i una lesió subcutània. L’home, d’altra banda, mostrava lesions tant al canell com al braç esquerre i reclama una indemnització per les contusions rebudes que el fiscal ha estimat ja en 120 euros. Ella no ha demanat cap tipus de compensació, tot i haver sigut l’encarregada de dur a la gossa al veterinari després de la pallissa. 
Comentaris

envia el comentari