Dos anys i mig de presó per abusar d'un menor a Tarragona

El condemnat va realitzar tocaments en més de tres ocasions al menor d'11 anys
La sentència s'ha dictat a l'Audiencia Provincial de Tarragona
La sentència s'ha dictat a l'Audiencia Provincial de Tarragona | Cedida

 

Un jove de 20 anys ha estat condemnat a dos anys i mig de presó per abusar del seu veí d'onze anys, a qui va realitzar tocaments de caràcter sexual, segons explica el 'Diari de Tarragona'. La sentència dictada per la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona, ha imposat a l'acusat dos anys i sis mesos de presó per abús sexual, set anys d'allunyament durant en els quals no podrà aproximar-se a la víctima a menys de 200 metres ni comunicar-se amb ella, així com indemnitzar la víctima amb 24.000 euros.


A més a més, d'acord de conformitat entre el fiscal, l'acusació particular i la defensa l'acusat, romandrà cinc anys sota llibertat vigilada, en els que haurà de complir els requeriments establerts, com són sotmetre's a un programa de reeducació sexual. A més, li queda prohibida la participació en totes aquelles activitats en les quals pugui relacionar-se amb menors.

 

A la sentència s'explica que els fets van succeir entre juliol i agost de 2014, quan el nen tenia 11 anys, i l'acusat va efectuar en més de tres ocasions tocaments sexuals, encara que no van ser les úniques vegades. Aquests fets van causar en el menor trastorn de personalitat per evitació, sentiments de culpa i vergonya tot i que no han afectat en el seu desenvolupament evolutiu i cognitiu.
Comentaris

envia el comentari