Crema una zona de matolls al costat de les escales mecàniques del carrer Sevilla

Es tracta d'una zona conflictiva, ja que els veïns s'han queixat en diverses ocasions per tractar-se d'un espai de trobada de joves.

 

Al voltant de les 17.45 hores d'aquest dissabte, 15 de juliol, s'ha declarat un incendi a la zona de matolls que hi ha al costat de les escales mecàniques del carrer Sevilla, a tocar del carrer Vapor, a Tarragona, per causes que encara es desconeixen. Una dotació dels Bombers de la Generalitat s'ha desplaçat fins al lloc i ha apagat el foc, que ha alertat els veïns, en poc més de 20 minuts. Es tracta d'una zona conflictiva, ja que els veïns s'han queixat en diverses ocasions per tractar-se d'un espai de trobada de joves. 

 

El fum ha alertat els veïns. | Vicent Lluch.

 
Comentaris
Nito
La Calle Dr Zamenhof se esta convirtiendo en el centro de toda la chusma y drogadiccion de Tarragona, cualquier dia ardera todo el bosque de la antigua Chastreouse ..Los vecinos estan cansados de llamar a la policia. pero poco caso al respecto .. los vecinos o tomamos iniciativas contundentes o acabaran por echarnos de nuestras viviendas ..
0

envia el comentari