Atropellament mortal a les vies del tren a la plaça dels Carros de Tarragona

Els fets han tingut lloc a primera hora d'aquest matí | Els Mossos han assegurat que es tracta d'una mort accidental
Una persona ha mort atropellada per un tren de Rodalies. | Arxiu
 

La circulació ferroviària entre Tarragona i Reus de l’R15 ha quedat interrompuda aquest dimecres a primera hora com a conseqüència d’un atropellament, segons ha informat Renfe. La víctima ha estat un veí de Tarragona, de 56 anys. El servei ha quedat aturat poc abans de les 8.00 hores, quan el conductor d’un tren, que havia sortit de Tarragona a les 07.50 hores amb destí Reus, ha vist el cos d’una persona enmig de la via a l'alçada de la plaça dels Carros, en sortir de l'estació de Tarragona.


Els viatgers del combois afectat continuaven a l’interior del tren a les 8.45 hores i no es preveu que se’ls transbordi ja que podran continuar el viatge per vies alternatives. També s’han vist afectats els trens entre Lleida (06.23 h) i l'Estació de França de Barcelona (09.49 h) i entre Tarragona (08.00 h) i La Plana-Picamoixons (08.34 h). Les línies afectades pel succés són l'R14, l'R15 i la línia 1 de Rodalies de Tarragona, que circulen amb retards superiors als 40 minuts.

 

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a TarragonaDiari.cat que es tracta d'una mort accidental; l'home no es volia suïcidar ni tampoc ha mort per causes violentes. Els agents d'investigació de la policia catalana han elaborat un atestat de l'accident i serà posat en coneixament del jutge que porta el cas. La comitiva judicial ha pogut fer l'aixecament del cadàver sobre les 10 del matí.
Comentaris

envia el comentari