Agredeix a una secretària judicial que l'anava a desnonar a Salou

El jove va acabar acusat per dos delictes, un d'atemptat contra agents de l'autoritat i un altre contra la salut pública
Els fets van passar dilluns passat a les onze del matí, en un domicili ocupat a Salou | Cedida

 

El passat dilluns 12 de juny, una comissió judicial va anar a un habitatge de Salou, ocupat per un jove inquilí, a realitzar un desnonament per ordre dels Jutjats de Tarragona. La comissió va ser agredida per l'inquilí, que va intentar escapar, però minuts més tard va ser detingut pels Mossos d'Esquadra. A l'interior de l'habitatge també s'hi van trobar 27 plantes de marihuana. El detingut és un jove de nacionalitat cubana de 18 anys.


Els fets van passar a les onze del matí, en un domicili del carrer Pere Martell de Salou. La comissió judicial —formada per la secretaria, i l'agent judicial del Jutjat de Pau de Salou— conjuntament amb una procuradora, van anar al domicili a realitzar l'ordre dictada pels Jutjats. Quan van trucar a la porta no van rebre resposta, però finalment ho va fer una noia, qui es va identificar com la xicota del jove que vivia allí, i va dir que no tardaria a venir, seguidament ella va marxar. La comissió judicial, amb l'ordre del jutge va entrar al domicili per procedir a canviar el pany. Just en aquell moment va arribar el noi, i va intentar fer fora als presents amb un bastó a la mà. Davant d'aquesta situació, la procuradora va trucar als Mossos d'Esquadra, fet que va fer que es poses nerviós i agredís a la dona amb el bastó.

 

També va espènyer a la secretaria, i a l'agent judicial. Després va baixar les escales corrents i va marxar. Una patrulla de Mossos d'Esquadra de paisà va localitzar al noi minuts més tard, procedint a la seva detenció. Per aquest motiu, el jove va passar a ser acusat d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i un altre contra la salut pública. Mentre els Mossos estaven amb el noi, la comissió judicial va entrar en una de les habitacions, on hi ha va trobar les 27 plantes de marihuana.
Comentaris

envia el comentari